|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, gündüzler, ilköğretim, okulu, tepebaşı |
![]() |
Gündüzler İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gündüzler İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirGündüzler İlköğretim Okulu Hakkında - Gündüzler İlköğretim Okulu Tanıtım - Gündüzler İlköğretim Okulu Resimleri - Gündüzler İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gündüzler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okul köye 1932 yılında açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertuğrul Bey'in oğulları olan Osman Bey ve Gündüz Bey askerleri ile birlikte bu köye yerleşmişler ![]() ![]() ![]() 2009/2010 Eğitim-Öğretim yılında Gündüzler İlköğretim Okulu'nda 2 idareci, 6 sınıf öğretmeni, 6 branş öğretmeni, 1 hizmetli olmak üzere 15 personel görev yapmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gündüzler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2224185013 Okulun Faksı: 2224185013 Okulun Adresi: GÜNDÜZLER BELDESİ Tepebaşı Eskişehir Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 968698@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: ÖZCAN YALÇIN Okulun Öğretmen Sayısı: 13 Okulun Öğrenci Sayısı: 329 Okulun Derslik Sayısı: 12 Okulun Ulaşım Bilgileri: ESKİŞEHİR MERKEZE 35 KM UZAKLIKTADIR ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gündüzler İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|