Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anaokulu, gümüşsuyu, istanbul

Gümüşsuyu Anaokulu İstanbul

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gümüşsuyu Anaokulu İstanbul

Gümüşsuyu Anaokulu Hakkında - Gümüşsuyu Anaokulu Tanıtım - Gümüşsuyu Anaokulu Resimleri - Gümüşsuyu Anaokulu İletişim Bilgileri

Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gümüşsuyu Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gümüşsuyu Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gümüşsuyu Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: GÜMÜŞSUYU ANAOKULU

Adresi: SİLAHTARAĞA CADDESİ MERKEZ MAHALLESİ BASMACI ABDİ EFENDİSOKAKNO:8

Telefon Numarası: 2125450618

Faks Numarası: 2125450683

E-mail Adresi: info@gumussuyuanaokuluk12tr

Web Adresi: Gümüşsuyu Anaokulu

TARİHÇEMİZ

Okulumuz 2004 -2005 Eğitim Öğretim Yılında İstanbul ili Eyüp ilçesi silahtarağa caddesi Bestekar Abdi Efendi sokak No:8 İstanbul adresinde hizmete sunulmustur

Müstakil Anaokulu standartlarında dizayn edilmiş olan
Gümüşsuyu Anaokulunda 5 tane sınıf, 1 tane Müdür Odası,
1 tane Müdür Yardımcısı Odası ve yemekhane ile çocuk oyun salonu bulunmaktadır

Okulumuz çevresinde oldukça geniş bir bahçe bulunuyor ve bu bahçenin içinde yazın açık hava etkinliklerinde kullanılmak üzere 1 adet çardak, 1 adet kum havuzu, oyun parkı ve hayvan barınakları vardır

Gümüşsuyu Anaokulu Resimleri

Kaynak : webrehberibiz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com