![]() |
Gümüşsuyu Anaokulu İstanbul |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gümüşsuyu Anaokulu İstanbulGümüşsuyu Anaokulu Hakkında - Gümüşsuyu Anaokulu Tanıtım - Gümüşsuyu Anaokulu Resimleri - Gümüşsuyu Anaokulu İletişim Bilgileri ![]() Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / EYÜP Adı: GÜMÜŞSUYU ANAOKULU Adresi: SİLAHTARAĞA CADDESİ MERKEZ MAHALLESİ BASMACI ABDİ EFENDİSOKAKNO:8 Telefon Numarası: 2125450618 Faks Numarası: 2125450683 E-mail Adresi: info@gumussuyuanaokulu ![]() ![]() Web Adresi: Gümüşsuyu Anaokulu TARİHÇEMİZ Okulumuz 2004 -2005 Eğitim Öğretim Yılında İstanbul ili Eyüp ilçesi silahtarağa caddesi Bestekar Abdi Efendi sokak No:8 İstanbul adresinde hizmete sunulmustur ![]() Müstakil Anaokulu standartlarında dizayn edilmiş olan Gümüşsuyu Anaokulunda 5 tane sınıf, 1 tane Müdür Odası, 1 tane Müdür Yardımcısı Odası ve yemekhane ile çocuk oyun salonu bulunmaktadır ![]() Okulumuz çevresinde oldukça geniş bir bahçe bulunuyor ve bu bahçenin içinde yazın açık hava etkinliklerinde kullanılmak üzere 1 adet çardak, 1 adet kum havuzu, oyun parkı ve hayvan barınakları vardır ![]() Gümüşsuyu Anaokulu Resimleri ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|