|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, gazi, gazipaşa, ilköğretim, kemal, mustafa, okulu |
![]() |
Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Gazipaşa Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Gazipaşa AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Hakkında - Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Tanıtım - Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Gazipaşadaki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri ![]() MİSYONUMUZ GAZİ MUSTAFA KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ; BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ VE KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK VE ONLARA 21 ![]() ![]() VİZYONUMUZ GAZİ MUSTAFA KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ; EĞİTİM VE ÖĞRETİMİN GEREĞİNE İNANAN, SORUMLULUKLARI PAYLAŞAN, ÖĞRENCİ ÖĞRETMEN İLİŞKİSİ ARKADAŞÇA OLAN, EVRENSEL EĞİTİM İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA KURUMSALLAŞMIŞ BİR İLKÖĞRETİM OKULU OLMAKTIR ![]() Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Antalya Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / GAZİPAŞA Adı: GAZİ MUSTAFA KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YENİ MAH ![]() Telefon Numarası: 2425727315 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:http://gazipasagazimustafakemal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|