![]() |
17 Şubat İlköğretim Okulu Tonya Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 17 Şubat İlköğretim Okulu Tonya Trabzon17 Şubat İlköğretim Okulu Hakkında - 17 Şubat İlköğretim Okulu Tanıtımı - 17 Şubat İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - 17 Şubat İlköğretim Okulu Resimleri ![]() 17 Şubat İlköğretim Okulu Trabzon Tonya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 17 Şubat İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 17 Şubat İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 17 Şubat İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / TONYA Adı: 17 ŞUBAT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Tonya Büyük Mah ![]() Telefon Numarası: 4628812732 Faks Numarası: 4628812732 Kurumun Misyonu : Biz… Çağımızın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen, bilimsel ve teknolojik gelişimlere açık, üretilen bilgilerin toplumun her kesimine yayılmasına katkıda bulunan öğrenci , öğretmen ve idarecileriyle sinerji yaratan, değişime açık paydaşlarının memnuniyetini esas alan ve çalışanlarıyla ana amaçlara doğru seferber olan; Atatürk ilke ve inkılaplarıyla Milli Eğitimin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda evrensel niteliklere sahip, dünya insanı yetiştirecek model bir okul olmak için varız ![]() Kurumun Vizyonu: Okul aile öğretmen ve öğrenci mekanizmaları ile bulunduğu çevreyi harekete geçiren, yaşamın her anında ve alanında eğitim ile bilgiyi gösteren ışığın merkezi olmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|