|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bornova, hüseyin, ilköğretim, izmir, kavaklıdere, okulu, saliha, özyavuz |
![]() |
Kavaklıdere Saliha Hüseyin Özyavuz İlköğretim Okulu Bornova İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kavaklıdere Saliha Hüseyin Özyavuz İlköğretim Okulu Bornova İzmirKavaklıdere Saliha Hüseyin Özyavuz İlköğretim Okulu Hakkında - Kavaklıdere Saliha Hüseyin Özyavuz İlköğretim Okulu Tanıtım - Kavaklıdere Saliha Hüseyin Özyavuz İlköğretim Okulu Resimleri - Kavaklıdere Saliha Hüseyin Özyavuz İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kavaklıdere Saliha Hüseyin Özyavuz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kavaklıdere ilkokulu 1932 yılında eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz Bornova merkeze 7 kilometre mesafede ![]() ![]() Kavaklıdere Saliha Hüseyin Özyavuz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bornova Okul Adresi : Kavaklıdere köyü Bornova İzmir Okul Telefonu : (232) 360 10 21 Okul Fax : (232) 360 10 21 Okul Web : http://www ![]() ![]() ![]() Okul E-Mail : 384088@meb ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kavaklıdere Saliha Hüseyin Özyavuz İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|