|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bornova, ilköğretim, izmir, mahmutbey, mediha, okulu |
![]() |
Mediha Mahmutbey İlköğretim Okulu Bornova İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mediha Mahmutbey İlköğretim Okulu Bornova İzmirMediha Mahmutbey İlköğretim Okulu Hakkında - Mediha Mahmutbey İlköğretim Okulu Tanıtım - Mediha Mahmutbey İlköğretim Okulu Resimleri - Mediha Mahmutbey İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mediha Mahmutbey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzu yaptıran Mediha Mahmutbey Hanımefendi 1905-1967 yılları arasında yaşamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çevrede nüfus artışı hızlandığından mevcut bina yetersiz kalmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ Okulumuzda hem öğrenenler bakımından birbirlerinin öğrenmesinme ve gelişimine yardımcı olmanın önemine inanmış; Atatürk İlke ve Devrimleri doğrultusunda ilerici, çağdaş, kendisine bilimi rehber edinmiş, düşünen, sorgulatan, okuyan, sorumluluk sahibi; kendini, yaşadığı toplumu sürekli olarak geliştiren, mutlu ve özgüveni olan bireyler yetiştirmek ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ Okulumuzu demokratik, laik, Atatürkçü anlayışla şeffaf yönetilen, yeterli teçhizat ve donanıma sahip, huzurlu, eğitim-öğretim sistemi çağdaş yaklaşımlara uygun, bilimsel bir eğitim kurumu yapmak; Öğrencilerimiz geliştirici çalışma ve etkinlikler düzenleyerek çağdaş, çevreci ve özdisiplin anlayışına sahip vbireyler olarak yetiştirmek, okul çalışanlarının, öğrencilerin ve velilerin katılımcı olduğu, sosyal, kültürel, ve sportif etkinliklerde ilde ve ülke çapında başarılarar kazanarak adını duyuran, ekip ruhu ile çalışan bir kurum haline getirmektir ![]() Temiz toplum, sağlıklı okul ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mediha Mahmutbey İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bornova Okul Adresi : 316 sok ![]() Okul Telefonu : (232) 462 31 73 Okul Fax : (232) 461 92 68 Okul Web : http://www ![]() ![]() ![]() Okul E-Mail : 313238@meb ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mediha Mahmutbey İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|