![]() |
Zübeyde Hanım Anaokulu Samsun Terme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zübeyde Hanım Anaokulu Samsun TermeZübeyde Hanım Anaokulu Hakkında - Zübeyde Hanım Anaokulu Tanıtım - Zübeyde Hanım Anaokulu Resimleri - Zübeyde Hanım Anaokulu İletişim Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Zübeyde Hanım Anaokulu Samsun Terme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Okulumuz İlçemizde bağımsız Anaokuluna duyulan ihtiyaç üzerine 2001/2002 eğitim öğretim yılında 5(beş) derslikli Anaokulu olarak hizmete açılmıştır ![]() ![]() Okulun açıldığı dönemde okul müdürlüğünü Mustafa MUTLU yapmıştır ![]() ![]() ![]() 2001/2002 eğitim öğretim yılında açılan okulun bu dönemde 3(üç) tam gün sınıfı 51 öğrencisi bulunuyordu ![]() 2002/2003 eğitim öğretim yılında 3 tam gün sınıfı 2 kadrolu 1 usta öğretici öğretmeni bulunmaktaydı ![]() 2003/2004 eğitim öğretim yılında 3 tam gün sınıfı 2 kadrolu 1 usta öğreticisi bulunmaktaydı ![]() 2004/2005 eğitim öğretim yılında 3 tam gün sınıfı 2 kadrolu 1 usta öğreticisi mevcuttu ![]() 2005/2006 eğitim öğretim yılında 3 tam gün ve 2 yarım gün açıldı ![]() ![]() 2006/2007 eğitim öğretim yılında 3 tam gün sınıfı ve 2 yarım gün sınıfı açıldı ![]() ![]() 2007/2008 eğitim öğretim yılında 3 tam gün 2yarım gün mevcut olup öğrenci sayısı 83 tür ![]() ![]() 2008/2009 eğitim öğretim yılında3 tam gün sınıfı 2 yarım gün mevcut olup öğrenci sayısı 102 dir ![]() ![]() 2009/2010 eğitim öğretim yılında 2 tam gün sınıfı 3 yarım gün sınıfı mevcut olup öğrenci sayısı 104 tür ![]() ![]() Oklumuzda aşçı ve yardımcı personelimiz mevcut olup öğrencilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaya çalışmaktayız Zübeyde Hanım Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: SAMSUN / TERME Adı: ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU Adresi: Fenk Mah Fiskobirlik Cad ![]() Telefon Numarası: 3628765166 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: http://okulweb ![]() ![]() ![]() Zübeyde Hanım Anaokulu Resimleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|