|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağustos, buca, ilköğretim, izmir, okulu, otuz |
![]() |
Otuz Ağustos İlköğretim Okulu Buca İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Otuz Ağustos İlköğretim Okulu Buca İzmirOtuz Ağustos İlköğretim Okulu Hakkında - Otuz Ağustos İlköğretim Okulu Tanıtım - Otuz Ağustos İlköğretim Okulu Resimleri - Otuz Ağustos İlköğretim Okulu İletişim ![]() Otuz Ağustos İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1977-78 Öğretim yılında Hasan Ali Yücel ilkokulu binasının içinde öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() 1982-1983 öğretim yılında da şu anki binaya nakil olmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Otuz Ağustos İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Buca Okul Adresi : Barbaros Hayrettin Paşa Cad ![]() ![]() Okul Telefonu : (232) 4871723 Okul Fax : (232) Okul Web : www ![]() ![]() Okul E-Mail : bilgi@bucaotuzagustos ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Otuz Ağustos İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|