![]() |
Özdil İlköğretim Okulu Yomra Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özdil İlköğretim Okulu Yomra TrabzonÖzdil İlköğretim Okulu Hakkında - Özdil İlköğretim Okulu Tanıtımı - Özdil İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Özdil İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Özdil İlköğretim Okulu Trabzon Yomra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Özdil İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Özdil İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Özdil İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / YOMRA Adı: ÖZDİL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Koray Aydin Caddesi Özdil Beldesi Telefon Numarası: 4623452030 Faks Numarası: 4623452030 Tarihçesi: Kurtuluş savaşından başarıyla çıktık ![]() ![]() ![]() Özdil, bu bilinçle hareket ederek eğitim konusunda çalışmalara başladı ![]() ![]() ![]() 1950’lili yılların başında Kuran Kursu’nda ilkokul hizmeti verilmeye başlandı(iki odalı) ![]() ![]() Kurtuluş Savaşı’nda köyün bilinçlenmesinde büyük hizmetleri olan Hafız Halit Aydoğdu yapılan ilkokulda 1958-1963 yılları arasında ilk görevi aldı ve bu süre içersinde 4 kız 112 erkek 116 öğrenci mezun etti ![]() ![]() ![]() 1980-1982 yılları arasında Yılmaz Yığcı, 1982-1985 yılları arasında Kazım Ayhan, 1985-1994 yılları arasında Arkın Kaya müdür olarak görev aldı ![]() ![]() Sınıf sayısı yeterli olmayan okul önce üç sınıfa daha sonraki yıllarda da ek bina yapılarak beş sınıflı ilkokul haline getirildi ![]() ![]() 19/09/1996 tarihinde Özdil Ortaokulu ile Özdil İlkokulu birleşerek Özdil İlköğretim Okulu adını aldı ![]() ![]() Okul bahçe duvarı, bahçe kapısı yapılarak bahçe parke döşendi ![]() ![]() Okulumuzun 2004 yılında ısınma sistemi kalorifere çevrildi ![]() Okulumuzun sınıf sayısı yeterli olmamakla birlikte halen sekiz derslik ve bir bilgi teknoloji sınıfıyla eğitim-öğretime devam edilmektedir ![]() 2007 yılında Avea tarafından bilişim teknoloji sınıfına 20+1 bilgisayar hibe edildi ![]() Kurumun Misyonu : Biz Özdil İlköğretim Okulu olarak bölgemizdeki bütün öğrencilerin ilgi,eğitim ve yetenekleri doğrultusunda eğitilerek;yapıcı,yaratıcı,pro blem çözebilen,çevreye duyarlı,özgüveni gelişmiş,bilgi çağındaki gelişmeleri takip eden,uygulayan birer yurttaş olarak yetiştirerek,yaşama hazırlamak için gerekli eğitim ve öğretimi vermek için varız ![]() Kurumun Vizyonu: Eğitimin sürekliliği ilkesine uygun olarak,toplumun gelişip ilerlemesine önderlik yapabilmesinin düzeneğini hazırlamak,toplumsal ve sanatsal olaylara ilgi duyan,Atatürk ilke ve İnkılaplarını benimsemiş duyarlı bireyler yetiştirmek ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|