Boztepe İlköğretim Okulu Merkez Trabzon |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Boztepe İlköğretim Okulu Merkez TrabzonBoztepe İlköğretim Okulu Hakkında - Boztepe İlköğretim Okulu Tanıtımı - Boztepe İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Boztepe İlköğretim Okulu Resimleri Boztepe İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Boztepe İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Boztepe İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Boztepe İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Boztepe İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MERKEZ Adı: BOZTEPE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Boztepe Mah Iran Caddesi TrabzonTelefon Numarası: 4623212441 Faks Numarası: 4623212441 Okul 1924 yılında Fetiniye kız mektebi adı altında öğrenime başlanmıştır Okulun ilk müdüresi Zehra İFFET adında bir öğretmendir İlk öğretmeni de Nedime ALEMDAR dır![]() Okul 1927 yılında yapılan küçük bir onarımla mahallenin adını alarak Boztepe ilkokulu olarak eğitime başlamıştır ![]() 1978 yılında zamanın okul müdürü Metin Teyfik ATAGÜN liderliğinde ve öğretmenlerin katkısıyla ,ayrıca mahalle halkının yardımları ile okulun üstüne bir kat atılmıştır ![]() Şuan okul Bilgisayar sınıfı, spor salonu,17 derslikli,fen ve teknoloji sınıfı olarak hizmet vermektedir ![]() Okulun bu günkü çağdaş yapısına kavuşmasında okul müdürü Ali Cihat BIYIKOĞLU' nun çok büyük bir katkısı olmuştur ![]() Kurumun Misyonu : Öğrencilerimizi, Milli Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak, okul öncesi öğretimin ve İlköğretimin amaçları doğrultusunda yetiştirmek; öğrencilerimizin mutlu birer birey olmaları için tüm olanakları kullanmaktır ![]() Kurumun Vizyonu: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır meb gov tr
|
|
|
|