|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| adıyaman, aşağıdağlıca, gerger, ilköğretim, okulu |
Aşağıdağlıca İlköğretim Okulu Gerger Adıyaman |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşağıdağlıca İlköğretim Okulu Gerger AdıyamanAşağıdağlıca İlköğretim Okulu Hakkında - Aşağıdağlıca İlköğretim Okulu Tanıtım - Aşağıdağlıca İlköğretim Okulu Resimleri - Aşağıdağlıca İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Aşağıdağlıca İlköğretim Okulu 1974 yılında eğitim-öğretim hayatına başlamıştır Okulumuzda 1 derslik 1 müdür odası ve 2 adet tuvalet vardır Okulumuz bünyesinde 2 kullanılabilir 1 de kullanılmayacak durumda toplam 3 adet lojman bulunmaktadır Okulumuz normu 1 öğretmendir Okulumuz 2009-2010 eğitim öğretim yılına 29 öğrenci ile devam etmektedir Okulumuzda 4 adet bilgisayar 1 adet projeksiyon cihazı ve 2 adet yazıcı bulunmakta aktif olarak kullanılmaktadır Okul bahçemiz bulunmakta ve oyun alanı olarak kullanılmaktadır Okulumuz ve öğrencilerimizle ilgili resimlere resimlerimiz linkinden ulaşabilirsiniz![]() Aşağıdağlıca İlköğretim Okulu Adıyaman Gerger İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Aşağıdağlıca İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Aşağıdağlıca İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Aşağıdağlıca İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Aşağıdağlıca İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / GERGER Adı: AŞAĞIDAĞLICA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Aşağidağlica Köyü Gerger/Adiyaman Telefon Numarası: 4164312031 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: http://okulweb meb gov tr/02/04/532183/Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|