|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
fatih, ilköğretim, merkez, okulu, trabzon |
![]() |
Merkez Fatih İlköğretim Okulu Merkez Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Merkez Fatih İlköğretim Okulu Merkez TrabzonMerkez Fatih İlköğretim Okulu Hakkında - Merkez Fatih İlköğretim Okulu Tanıtımı - Merkez Fatih İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Merkez Fatih İlköğretim Okulu Resimleri Merkez Fatih İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Merkez Fatih İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Merkez Fatih İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Merkez Fatih İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MERKEZ Adı: MERKEZ FATİH İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: TOKLU MAH ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 4622302319 Faks Numarası: 4622290801 Kurumun Misyonu : Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim proğramını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde öğrencilerimizin sosyal,kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak,yeteneklerini geliştirecek ortamları hazırlamak,öğrenmeyi amaç edinmek ve öğrendiklerini hayata uygulayabilmek,Kendilerini sürekli yenileyip geliştirmek ![]() ![]() Kurumun Vizyonu: Topluma bilinçli bireyler kazandırmak ![]() ![]() Kaynak : trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|