|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adıyaman, cumhuriyet, gerger, ilköğretim, okulu |
![]() |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Gerger Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Gerger AdıyamanCumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri 1 ![]() OKULUN ADI: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU ADRESİ: Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Gerger/ADIYAMAN TELEFON NUMARASI: 0416 4312060 AMAÇLARI: Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı birer yurttaş yetiştirmek ÖĞRENİM ŞEKLİ: Sekiz yıllık ilköğretim okulu, ikili öğretim MÜDÜRÜ: İ ![]() OKUTULAN YABANCI DİL: İngilizce KÜTÜPHANEDEKİ KİTAP SAYISI: Okulumuz kütüphanesinde 1200 kitap vardır ![]() 2 ![]() OKULUN TARİHÇESİ: Okulumuz ilçemizdeki ilk örgün öğretim kurumudur ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUN ÖZELLİKLERİ: Okulumuz gündüzlü ve karma öğrencilerden oluşmaktadır ![]() OKUTULAN SEÇMELİ DERSLER: Bilgisayar ve Spor Etkinlikleri 3 ![]() BİNANIN ÖZELLİKLERİ: Okulumuz kalorifer sistemi ile ısıtılmaktadır ![]() ![]() ![]() DERSLİKLER: Okulumuzda 15 derslik ile bir anasınıfı ve bir bilgisayar teknolojileri sınıfı mevcuttur ![]() LABORATUAR: Okulumuzun bir adet fen bilgisi laboratuarı vardır ![]() ATÖLYELER: Okulumuzda bir adet resim atölyesi, bir adet satranç odası mevcuttur ![]() KANTİN: Okulumuzda bir adet öğrenci kantini faaliyettedir ![]() OKUL VE SINIF KİTAPLIKLARI: Kütüphanemizin yanında bazı sınıflarda da sınıf kütüphaneleri mevcuttur ![]() DEPO, AMBAR, ARŞİV: Okulumuzda üç adet depo bulunmaktadır ![]() HARİTA, HİZMETLİ, SPOR ODASI: Okulumuzda birer adet harita, spor ve hizmetli odası mevcuttur ![]() SPOR SALONU: Spor salonumuz yoktur ![]() İDARE ODALARI: Okulumuzda birer adet müdür, müdür yardımcısı ve öğretmen odası mevcuttur ![]() SOSYAL FAALİYETLER İÇİN AYRILAN YERLER: Okulumuzda bir adet çok amaçlı salon, bir tane de egzersizler sınıfı mevcuttur ![]() BAHÇENİN ALANI, AĞAÇLANDIRILMASI: Okulumuzun bahçesi 944 metrekare olup bahçenin küçük olması nedeniyle ağaçlandırma yapılamamaktadır ![]() 4 ![]() ÖĞRETMEN SAYISI: Okulumuzda 30 öğretmen bulunmaktadır ![]() YÖNETİCİ SAYISI: Bir müdür, bir müdür yardımcısı bulunmaktadır ![]() MEMUR, HİZMETLİ SAYILARI: Hizmetli: 3 kadrolu 1 tanesi okulda çalışıyor ![]() ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Adıyaman Gerger İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / GERGER Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Keleşan Mah ![]() Telefon Numarası: 4164312060 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: http://okulweb ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|