|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akdemir, eskişehir, ilköğretim, korgeneral, lütfü, okulu, tepebaşı |
![]() |
Korgeneral Lütfü Akdemir İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korgeneral Lütfü Akdemir İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirKorgeneral Lütfü Akdemir İlköğretim Okulu Hakkında - Korgeneral Lütfü Akdemir İlköğretim Okulu Tanıtım - Korgeneral Lütfü Akdemir İlköğretim Okulu Resimleri - Korgeneral Lütfü Akdemir İlköğretim Okulu İletişim ![]() Korgeneral Lütfü Akdemir İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz iki ayrı binadan oluşmaktadır ![]() ![]() A blokta 12 derslik, 2 idare odası,1 öğretmenler odası, 1 teknoloji sınıfı, 1 laboratuar, 1 kütüphane, 1 bilişim teknolojileri çalışma odası,1 spor salonu, 1 yardımcı personel odası bulunmakta 318 öğrenci eğitim öğretim görmektedir ![]() Korgeneral Lütfü Akdemir İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2223222007 Okulun Faksı: 2223222007 Okulun Adresi: ŞARHÖYÜK MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://korgenerallutfiakdemir ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: korgeneraklutfiakdemir@gmail ![]() Okulun Müdürü: Nejdet GÜNDOĞDU Okulun Öğretmen Sayısı: 30 Okulun Öğrenci Sayısı: 669 Okulun Derslik Sayısı: 24 Okulun Ulaşım Bilgileri: 12 NUMARALI HALK OTOBÜSLERİ VE OPERA DURAĞINDAN GEÇEN 12 NUMARALI MİNİBÜSLERLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Korgeneral Lütfü Akdemir İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|