|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| adıyaman, çobanpınarı, gerger, ilköğretim, okulu |
Çobanpınarı İlköğretim Okulu Gerger Adıyaman |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çobanpınarı İlköğretim Okulu Gerger AdıyamanÇobanpınarı İlköğretim Okulu Hakkında - Çobanpınarı İlköğretim Okulu Tanıtım - Çobanpınarı İlköğretim Okulu Resimleri - Çobanpınarı İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Çobanpınarı İlköğretim Okulu Adıyaman Gerger İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çobanpınarı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çobanpınarı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çobanpınarı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Çobanpınarı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / GERGER ADRES BİLGİLERİ Çobanpınar İlköğretim Okulu /Çobanpınar Köyü/GERGER/ADIYAMAN TELEFON 0416 434 20 05 0505 526 8 526 0505 821 37 57 E POSTA ADRESİ 759792@meb k12 trWEB http://cobanpinarioo meb k12 trKaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|