|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, ilköğretim, korkuteli, küçükköy, okulu |
![]() |
Küçükköy İlköğretim Okulu Korkuteli Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küçükköy İlköğretim Okulu Korkuteli AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Küçükköy İlköğretim Okulu Hakkında - Küçükköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Küçükköy İlköğretim Okulu Resimleri - Küçükköy İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri - Antalya Korkuteli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri MİSYONUMUZ Dürüstlük, sorumluluk, samimiyet, kisisel hak ve özgürlükler, karsilikli saygiyi, her ortam ve her zaman korumak ve tesvik etmektir ![]() *Problem çözme, takim çalismasi, iletisim becerileri, aktif diyalog her zaman temel prensiplerimizdendir ![]() Okulumuzda 'Ögrenme ögretmekden daha temeldir ![]() ![]() Okulumuz,bu misyonu gerçeklestirmek için, bugün ulastigi düzeyi asarak egitimde mükemmelligi ölçü alan egitim kurumu olacaktir ![]() VİZYONUMUZ Okulumuz; -Her ögrencinin iyi bir üst egitim kurumuna yerlesmesini ve sosyal becerilerini gelistirmesini, toplumsal ve milli degerleri yasamasini benimsemistir ![]() -Buna göre yapilan çalismalar için ek kaynak bulunacak aksakliklar giderilecek,egitim kalitesinden ödün verilmeyecektir ![]() ![]() -Ülkemize, en kaliteli ögrencileri kazandiracak ve en basarili ilkögretim Okullari arasinda yerini alacaktir ![]() Küçükköy ilkokulu 1927 yılında 3 sınıflı olarak hizmete açılmıştır ![]() arap harfleriyle eğitim yapıldıktan sonra 3 kasım 1928 de Latin harfleriyle öğretime geçilmiş, 1936’ya kadar devam eden öğretim yeni okul yapılmasıyla 5 sınıflı öğretime başlamıştır ![]() bina yapılmış, 1974 de önceki bina yıkılarak 8 derslikli yeni okul yapılmıştır ![]() 2008-2009 Eğitim Öğretim yılında yeni binamız tamamlanmış olup hizmete açılmıştır ![]() Küçükköy İlköğretim Okulu Antalya Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / KORKUTELİ Adı: KÜÇÜKKÖY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Küçükköy Kasabası Telefon Numarası: 2426465010 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:o_taskan@hotmail ![]() Web Adresi:ALAEDDİN İLKÖĞRETİM OKULU ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|