![]() |
Yeşilova İlköğretim Okulu Merkez Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeşilova İlköğretim Okulu Merkez TrabzonYeşilova İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşilova İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yeşilova İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Yeşilova İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Yeşilova İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yeşilova İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yeşilova İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yeşilova İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MERKEZ Adı: YEŞİLOVA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yeşilova Beldesi Fatih Mah ![]() Telefon Numarası: 4622794062 Faks Numarası: 4622794088 Kurumun Misyonu : Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde eğitim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan, geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek karekterli insanlar yetiştirmektir ![]() Kurumun Vizyonu: Gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlık yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfus ettiren, aynı zamanda sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık, düşüncelerini rahatlıkla ifade edebilen insanlığın temsilcileri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|