![]() |
Yalıncak İlköğretim Okulu Merkez Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalıncak İlköğretim Okulu Merkez TrabzonYalıncak İlköğretim Okulu Hakkında - Yalıncak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yalıncak İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Yalıncak İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Yalıncak İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yalıncak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yalıncak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yalıncak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MERKEZ Adı: YALINCAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Merkez Yalincak Beldesi Telefon Numarası: 4623342184 Faks Numarası: 4623345088 VİZYONUMUZ Milletimizin gelecegi için her alanda öncü olan, üreten, sorumluluk ve görev almaktan çekinmeyen lider bireyleri yetistirmek ![]() MİSYONUMUZ Yalincak Ilkögretim Okulu olarak;her yönüyle kendine ve çevresine faydasi olan, toplumsal gelismeye katkisi olacak, demokratik anlayisa sahip, gelecekteki egitimli toplumun temelini olusturacak, çagin gelismelerine uyum saglayan, kendine güvenen bireyleri yetistirme çabasinda olan, bir egitim anlayisimiz ve misyonumuz vardir ![]() İNANDIĞIMIZ İLKELER Ögrencimize çagin gerektirdigi ekonomik sayisal ve kültürel ihtiyaçlara cevap verecek tarzda bilgi ve beceri kazandirmak ![]() AMAÇLARIMIZ ve STRATEJİLERİMİZ Ögrencilerimize Türk Milli Egitiminin amaçlari dogrultusunda egitim ve ögretim vermek ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|