|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| anamur, gercebahşiş, ilköğretim, mersin, okulu, yenimahalle |
Gercebahşiş Yenimahalle İlköğretim Okulu Anamur Mersin |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gercebahşiş Yenimahalle İlköğretim Okulu Anamur MersinAnamur Gercebahşiş Köyü Yenimahalle İlköğretim Okulu Hakkında - Gercebahşiş Yenimahalle İlköğretim Okulu Tanıtım - Gercebahşiş Yenimahalle İlköğretim Okulu Resimleri - Gercebahşiş Yenimahalle İlköğretim Okulu İletişim Gercebahşiş Yenimahalle İlköğretim Okulu Mersin Anamur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gercebahşiş Yenimahalle İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gercebahşiş Yenimahalle İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gercebahşiş Yenimahalle İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Gercebahşiş Yenimahalle İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MERSİN / ANAMUR Adı: GERCEBAHŞİŞ YENİMAHALLE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: gercebahşiş yenimahalle ilköğretim okulu Telefon Numarası: 3248325676 Web Adresi: MERSİN-ANAMUR (Gercebahşiş Yenimahalle İlköğretim Okulu) biz - www meb gov tr
|
|
|
|