![]() |
Yılmaz Babaoğlu İlköğretim Okulu Karaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılmaz Babaoğlu İlköğretim Okulu KaramanYılmaz Babaoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Yılmaz Babaoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Yılmaz Babaoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Yılmaz Babaoğlu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Genel Bilgiler Yılmaz Babaoğlu İlköğretim Okulu 8 yıllık ilköğretim Okulu olup, öğretim şekli ikili öğretimdir ![]() Okulumuz idarecileri ilk olarak Ömer SERİN (1995 - 1998), daha sonra Naci ERTÜRK (Vekil 1998 - 1999) ve halen Emir KOÇAK (24 Eylül 1999 - ) hocamız olmuştur ![]() Okulumuz ilimizde üretim yapan BİFA Bisküvi ve Gıda A ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun yapımında eğitim öğretime açılmasında, maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen BİFA Bisküvi ve GIDA A ![]() ![]() Okulumuzda yabancı dil İngilizce olarak okutulmaktadır ![]() Okul binası 3 katlı betonarme ve kiremit çatılıdır ![]() ![]() ![]() ![]() İletişim Bilgileri Adres: Ahmet Yesevi Mahallesi Şehit Adnan Ateş Caddesi 960 ![]() ![]() Merkez Karaman 70200 Türkiye Telefon: (0338)217 29 05 Belgegeçer: (0338)217 46 41 http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|