Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
babaoğlu, ilköğretim, karaman, okulu, yılmaz

Yılmaz Babaoğlu İlköğretim Okulu Karaman

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yılmaz Babaoğlu İlköğretim Okulu Karaman

Yılmaz Babaoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Yılmaz Babaoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Yılmaz Babaoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Yılmaz Babaoğlu İlköğretim Okulu İletişim

Genel Bilgiler

Yılmaz Babaoğlu İlköğretim Okulu 8 yıllık ilköğretim Okulu olup, öğretim şekli ikili öğretimdir

Okulumuz idarecileri ilk olarak Ömer SERİN (1995 - 1998), daha sonra Naci ERTÜRK (Vekil 1998 - 1999) ve halen Emir KOÇAK (24 Eylül 1999 - ) hocamız olmuştur

Okulumuz ilimizde üretim yapan BİFA Bisküvi ve Gıda AŞ tarafından temeli atılmış ve inşaatının büyük bölümü aynı firma tarafından tamamlanmış, mahalle halkının ve devletin katkısıyla 1994 yılı Aralık ayında bitirilmiştir 1995 yılı Ocak ayında personel atamaları yapılmaya başlanmıştır ve aynı yıl Mart ayında eğitim öğretime başlamıştır Okulumuz o tarihten bu yana eğitim öğretime başarıyla devam etmekte ve bütün personeli ile geleceğimizin garantisi olan çocuklarımızı yetiştirme gayreti içindedir

Okulumuzun yapımında eğitim öğretime açılmasında, maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen BİFA Bisküvi ve GIDA AŞ Yönetim başkanı Yılmaz Babaoğlu’nun adı Milli Eğitim Bakanlığı’nca okulumuza verilmiştir

Okulumuzda yabancı dil İngilizce olarak okutulmaktadır

Okul binası 3 katlı betonarme ve kiremit çatılıdır Isınma şekli kömür kaloriferdir 18 dershanesi, 2 Bilişim Teknolojileri Sınıfı ve 1 tane Fen ve Teknoloji Laboratuarı mevcuttur Okul bahçesinde 1 adet voleybol sahası, 2 adet basketbol sahası 1 adet de futbol sahası vardır

İletişim Bilgileri

Adres: Ahmet Yesevi Mahallesi Şehit Adnan Ateş Caddesi 960 Sk No:31
Merkez
Karaman
70200
Türkiye

Telefon: (0338)217 29 05
Belgegeçer: (0338)217 46 41

http://wwwybiok12tr

biz - wwwmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com