|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| anaokulu, cennet, gaziantep, süzer, şehitkamil |
Cennet Süzer Anaokulu Gaziantep Şehitkamil |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cennet Süzer Anaokulu Gaziantep ŞehitkamilCennet Süzer Anaokulu Hakkında - Cennet Süzer Anaokulu Tanıtım - Cennet Süzer Anaokulu Resimleri - Cennet Süzer Anaokulu İletişim ![]() Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Cennet Süzer Anaokulu Gaziantep Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cennet Süzer Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cennet Süzer Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cennet Süzer Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Cennet Süzer Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL Adı: CENNET SÜZER ANAOKULU Adresi: SARİGÜLLÜK MAH KİLİÇALİ CAD![]() Telefon Numarası: 3423219647 Faks Numarası: 3423223912 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi biz - anaokulum org - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
|
|
|
|