|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aşağı, eskişehir, ilköğretim, kepen, okulu, sivrihisar |
![]() |
Aşağı Kepen İlköğretim Okulu Sivrihisar Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşağı Kepen İlköğretim Okulu Sivrihisar EskişehirAşağı Kepen İlköğretim Okulu Hakkında - Aşağı Kepen İlköğretim Okulu Tanıtım - Aşağı Kepen İlköğretim Okulu Resimleri - Aşağı Kepen İlköğretim Okulu İletişim ![]() Aşağı Kepen İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Aşağı Kepen İlköğretim Okulu Eskişehir Sivrihisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Aşağı Kepen İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Sivrihisar Okulun Telefonu: 2227156054 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Aşağıkepen Köyü Okulun Web Adresi: http://mail ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Ceylan DEMİREL Okulun Öğretmen Sayısı: 2 Okulun Öğrenci Sayısı: 26 Okulun Derslik Sayısı: 5 Okulun Ulaşım Bilgileri: Aşağı Kepen köyü Sivrihisar ilçesine 8 km ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Yok Aşağı Kepen İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|