|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| barbaros, derebucak, ilköğretim, konya, okulu, pınarbaşı |
Pınarbaşı Barbaros İlköğretim Okulu Konya Derebucak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pınarbaşı Barbaros İlköğretim Okulu Konya DerebucakPınarbaşı Barbaros İlköğretim Okulu Hakkında - Pınarbaşı Barbaros İlköğretim Okulu Tanıtım - Pınarbaşı Barbaros İlköğretim Okulu Resimleri - Pınarbaşı Barbaros İlköğretim Okulu İletişim ![]() Pınarbaşı Barbaros İlköğretim Okulu Konya Derebucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Pınarbaşı Barbaros İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Pınarbaşı Barbaros İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Pınarbaşı Barbaros İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Pınarbaşı Barbaros İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okulumuz ilk defa 1948 yılında 1 derslikli olarak Eğitim-Öğretime Seydişehir-Gencek-Pınarbaşı İlkokulu adıyla başlamıştır Okulumuz ilk mezunlarını 2952-2953 Eğitim -Öğretim yılında 15 erkek, 5 kız öğrenci olmak üzere 20 öğrenci ile vermiştir 1964 yılında öğrenci sayısının artmasıyla 3 derslikli yeni bir bina yapılmıştır Köyün iki mahalleden oluşması ve öğrenci sayılarıın artmasi ile Kayaarası mahallesine 2 bir ilkokul yapılmıştır Köyden kente göç, nüfus planlaması ve ailelerin daha bilinçli davranmaları sonu nüfus azalmış ve her iki okulun öğrenci sayılarında azalma olmuştur 8 yıllık kesintisiz eğitime geçiş en iyi şekilde değerlendirilerek, iki okul 14 09 1998 tarih ve 310/32447 sayılı valilik oluru ile Pınarbaşı Barbaros İlköğretim Okulu adı ile birleştirilmiştir![]() Pınarbaşı Barbaros İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz Derebucak İlçesi Pınarbaşı Kasabasındadır Okulumuz iki ayrı binadan oluşmaktadır İlköğretim 1 Kademe Yeni Mahallede, İlköğretim 2 Kademe ise Merkez Mahallesinde eğitim öğretime devam etmektedir 8 derslikli, Anasınıfı mevcuttur 1 Müdür ve 11 öğretmen ile Ana sınıfı öğrencileri dahil 59 Kız 60 Erkek 119 öğrenci mevcuttur 1 Ücretli Hizmetlisi vardır Okulumuzun ısınma şekli sobalıdır Okul bahçesinde basketbol oyun alanı vardır![]() Pınarbaşı Barbaros İlköğretim Okulu Vizyonu: Çağdaş öğrenme tekniklerini kullanarak, öğrencilerin, gelecekte gereksinim duyacakları üretici anlayışa, yeteneğe ve değerlere sahip olmalarını etkin, lider kişilikleriyle tanınmalarını sağlayacak, özgün bir eğitim kurumu olmaktır ![]() Pınarbaşı Barbaros İlköğretim Okulu Misyonu: Yeni yüzyılın değişen gereksinimleri doğrultusunda, öğrencilere yalnızca ulusal ve uluslararası ortamlarda gerekli olacak çağdaş bilgi, beceri ve davranışları kazandırmaktır ![]() Pınarbaşı Barbaros İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / DEREBUCAK Adı: PINARBAŞI BARBAROS İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Pınarbaşı Kasabası Derebucak/Konya Telefon Numarası: 3325355558 Faks Numarası: E-mail Adresi: g g sert@hotmail comWeb Adresi: - Pınarbaşı Barbaros İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|