|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| eskişehir, ilköğretim, mithat, okulu, paşa, tepebaşı |
Mithat Paşa İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mithat Paşa İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirMithat Paşa İlköğretim Okulu Hakkında - Mithat Paşa İlköğretim Okulu Tanıtım - Mithat Paşa İlköğretim Okulu Resimleri - Mithat Paşa İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mithat Paşa İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Mithat Paşa İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mithat Paşa İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mithat Paşa İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mithat Paşa İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Mithat Paşa İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Mithat Paşa İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2223222001 Okulun Faksı: 2223213381 Okulun Adresi: ESKİBAĞLAR M KİRAZLIYAYLA SK NO:1 Tepebaşı EskişehirOkulun Web Adresi: http://mithatpasa26 meb k12 trOkulun E-Posta Adresi: 968723@meb k12 trOkulun Müdürü: Bülent SONGUR Okulun Öğretmen Sayısı: 26 Okulun Öğrenci Sayısı: 507 Okulun Derslik Sayısı: 9 Okulun Ulaşım Bilgileri: GEÇNLİK HALLER MERKEZİ KARŞISI (FIRIN SOKAĞI=TALATPAŞA SOKAK DİREK OKULA GELİR) Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mithat Paşa İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|