![]() |
Hürriyet İlköğretim Okulu Merkez Ağrı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hürriyet İlköğretim Okulu Merkez AğrıHürriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Hürriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Hürriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Hürriyet İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri OKULUMUZUN TARİHÇESİ a) Bakırköy İlçesi Yenibosna Hürri-yet İlkokulu, 1980 Yılında 12 derslikli olarak yapılıp,yine adını Mahallesinden alan Hürriyet İlköğretim Okulu olarak hizmete devam etmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() b) Okula/kuruma özel bir isim verilmiş ise veriliş amacı c) Okulun/Kurumun özellikleri (Yatılı, gündüzlü) d) Mevcut bölümler e) Bir yüksek öğrenim kurumuna girme durumuna göre öğrenci başarı durumu Hürriyet İlköğretim Okulu Ağrı Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / MERKEZ Adı: HÜRRİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kazım Karabekir Mah Telefon Numarası: 4722151230 Faks Numarası: 4722151230 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi :http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|