|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ali, binbaşı, eskişehir, ilköğretim, okulu, pilot, tekin, tepebaşı |
![]() |
Pilot Binbaşı Ali Tekin İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pilot Binbaşı Ali Tekin İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirPilot Binbaşı Ali Tekin İlköğretim Okulu Hakkında - Pilot Binbaşı Ali Tekin İlköğretim Okulu Tanıtım - Pilot Binbaşı Ali Tekin İlköğretim Okulu Resimleri - Pilot Binbaşı Ali Tekin İlköğretim Okulu İletişim ![]() Pilot Binbaşı Ali Tekin İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1957-1958 Öğretim yılında okul Yeni Mahalle (Işıklar) İlkokulu olarak bir evde öğretime açılmıştır ![]() ![]() Okulumuz 11 derslik, 1 müdür odası, 1müdür yardımcısı odası, 1 öğretmenler odası, 1 mutfak, 1 arşiv, 1kalorifer dairesi, 1 kömürlük, 1 depo, 1 işlik, orta ve üst katlarda dörder bölümlü olmak üzere sekiz tane kız vesekiz tane de erkek tuvaleti, iki bölümlü öğretmenler tuvaleti ve 1 de beslenme odası olarak yapılmıştır ![]() Daha sonra , okul kendi imkanlarıyla müdür yardımcısı odasını dershane haline getirmiş ![]() ![]() ![]() ![]() Öğrencilere daha sıhhi ihtiyaç maddeleri satabilecek bir de kantin yapılmıştır ![]() İhata duvarları üzerine demir parmaklık yapılmıştır ![]() Okul bahçesinde biriken suların önüne geçmek için yine kendi imkanlarıyla beton dökülmüştür ![]() Pilot Binbaşı Ali Tekin İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2222302998 Okulun Faksı: 2222210295 Okulun Adresi: YENİ MAH ![]() ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://pltbnbalitekinioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 968715@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: İbrahim ŞAHİN Okulun Öğretmen Sayısı: 37 Okulun Öğrenci Sayısı: 958 Okulun Derslik Sayısı: 16 Okulun Ulaşım Bilgileri: Sivrihisar caddesinden Terminale giden tüm halk otobüsleri okulun yanından geçmektedir ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Pilot Binbaşı Ali Tekin İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|