Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ali, binbaşı, eskişehir, ilköğretim, okulu, pilot, tekin, tepebaşı

Pilot Binbaşı Ali Tekin İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pilot Binbaşı Ali Tekin İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir

Pilot Binbaşı Ali Tekin İlköğretim Okulu Hakkında - Pilot Binbaşı Ali Tekin İlköğretim Okulu Tanıtım - Pilot Binbaşı Ali Tekin İlköğretim Okulu Resimleri - Pilot Binbaşı Ali Tekin İlköğretim Okulu İletişim

Pilot Binbaşı Ali Tekin İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

1957-1958 Öğretim yılında okul Yeni Mahalle (Işıklar) İlkokulu olarak bir evde öğretime açılmıştır 1958-1959 yılında da burada öğretim yapmış, 1959-1960 öğretim yılında bu günkü binada öğretime başlamıştır
Okulumuz 11 derslik, 1 müdür odası, 1müdür yardımcısı odası, 1 öğretmenler odası, 1 mutfak, 1 arşiv, 1kalorifer dairesi, 1 kömürlük, 1 depo, 1 işlik, orta ve üst katlarda dörder bölümlü olmak üzere sekiz tane kız vesekiz tane de erkek tuvaleti, iki bölümlü öğretmenler tuvaleti ve 1 de beslenme odası olarak yapılmıştır
Daha sonra , okul kendi imkanlarıyla müdür yardımcısı odasını dershane haline getirmiş Ayrıca sinema salonundan bir bölümü ayrılarak ders araçları odası yapımıştır Ayrıca bir bölüm daha ayrılarak öğrenci kitaplığı bölünmüş ve yine kendi imkanlarıyla restore ve dekore edilmiştir Hiçbir yerden yardım görmeden sinema salonu bir de (küçük çapta sınıf müsamereleri verilmek üzere) sahne yapılmıştır
Öğrencilere daha sıhhi ihtiyaç maddeleri satabilecek bir de kantin yapılmıştır
İhata duvarları üzerine demir parmaklık yapılmıştır
Okul bahçesinde biriken suların önüne geçmek için yine kendi imkanlarıyla beton dökülmüştür

Pilot Binbaşı Ali Tekin İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı
Okulun Telefonu: 2222302998
Okulun Faksı: 2222210295
Okulun Adresi: YENİ MAH6DERE SOKNO:5 Tepebaşı Eskişehir
Okulun Web Adresi: http://pltbnbalitekinioomebk12tr
Okulun E-Posta Adresi: 968715@mebk12tr
Okulun Müdürü: İbrahim ŞAHİN
Okulun Öğretmen Sayısı: 37
Okulun Öğrenci Sayısı: 958
Okulun Derslik Sayısı: 16
Okulun Ulaşım Bilgileri: Sivrihisar caddesinden Terminale giden tüm halk otobüsleri okulun yanından geçmektedirSivrihisar caddesi üzerindeki Petrol Ofisi benzin istasyonunun arkasında kalmaktadır
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Pilot Binbaşı Ali Tekin İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com