Prof. Dr. Sinsi
|
Cevizli İlköğretim Okulu Akseki Antalya
Cevizli İlköğretim Okulu Hakkında - Cevizli İlköğretim Okulu Tanıtım - Cevizli İlköğretim Okulu Resimleri - Cevizli İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri
MİSYONUMUZ : Biz Cevizli İlköğretim Okulu olarak,
1 Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak,
2 Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak,
3 Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek,
4 Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetiştirmek,
5 Okulumuzun eğitim çalışanlarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek,
6 Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak ,
7 Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi-yöneticilerimizi ve velilerimizi 21 yüzyıla hazırlamak, için VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ
VİZYONUMUZ : Biz Cevizli İlköğretim Okulu olarak istiyoruz ki,
1 Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin Herkes, (Öğretmen–Öğrenci–Yönetici– Veliler) insan yaşamının sürekli bir öğrenme yenilenme ve gelişme süreci içinde geçtiğini bilsin
2 Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin Bizlere inansın, destek olsun
3 Okulumuzda, hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın
4 Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasınlar ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın
5 Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın
6 Okul ortamında ve her yerde, herkes “kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama” ilkesine uysun
7 Bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgileri kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın
8 Bilgi teknolojisini kullanmak öğretmen ve öğrencilerimiz için geçerli amaç olsun
9 8 sınıftan mezun olacak öğrencilerimizin en az 1’i Fen Liselerine, 5’si Anadolu Liselerine, 3’ü Anadolu Öğretmen Liselerine, diğer öğrencilerimiz ise meslek liselerine girebilsin
10 8 sınıftan mezun öğrencilerimizin hepsi bir ortaöğretim kurumuna girsin, mezun olsun, yüksek öğrenimini tamamlayarak hayata atılsın ve başarılı olsun
Okulumuz Cevizli İlkokulu ve Cevizli Orta okulunun birleştirilmesi ile 1993-1994 öğretim yılında Cevizli İlköğretim Okulu olarak eğitime açıldı Eğitim-Öğretim 1975 yılında açılan Cevizli Ortaokulu binasında devam etmektedir Ayrıca eski Okul binamızın İl Milli Eğitim Müdürlüğünün tahsis ettiği ödenekle onarımı yaptırılarak Okul öncesi sınıfımız ile 1 2 3 sınıflarımız 2002-2003Eğitim-öğretim yılında sözü edilen binada eğitim ve öğretimlerine devam etmektedirler Okulumuz 3 beldenin,11 köyün öğrencilerinin taşıma merkezi olup, öğle yemekleri sıcak olarak ihaleyi alan yüklenici müteahhit tarafından yaptırılıp yedirilmektedir
Derslik sayısı : Eski binamızda 4 derslik, yeni binamızda ise 5 derslik olup,toplam 9 dersliğimiz mevcuttur
Laboratuar sayısı: 1 adet
Kütüphane: 1
Tekn Tasarım Atölyesi:1
Depo araç odası: 1
Bilgi Teknoloji sınıfı: 1 “
İdari odalar:Yeni binamızda 2 adet, eski binamızda l adet (Toplam 3 adet) idari oda, 1 adet yeni binada,1 adet eski bina(toplam 2 adet) öğretmenler odası, 1 adet büro, 1 adet hizmetli odası vardır
Arşivler: 1 Adet
Spor salonu ve odası : Yok
Diğer sosyal faaliyet için ayrılan yerler: Yok
Bahçenin alanı:4500 M2 (2000 M2 inşaat alanı)
Bahçenin ağaçlandırılması, çiçeklendirilmesi ve korunması: Yapılmıştır Etrafında ihata duvarı vardır
Binaların kimler tarafından yapıldığı: İlköğretim okul binaları Bakanlığımız tarafından yapılmıştır
Müdür sayısı: 1 Adet Müdür Vekili
Müdür Yard Sayısı : 1
Öğretmenler Branşlarına göre sayısı :
İngilizce-1
Matematik -1
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi - 1
Bilişim Teknolojileri - 1
Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni - 1
Okul Öncesi -1
Sınıf öğretmeni - 5
Fen ve Teknoloji - 1
Sosyal Bilgiler - 1
Türkçe - 1 (Cevizli Kaya Özen Lisesi Görevlendirme)
Beden Eğitimi -1 (Müd Yrd )
Memur - 1
Öğrenci sayıları ve başarı durumları: 2008-2009 öğretim yılında okulumuzda 147 Erkek öğrenci, 111 Kız öğrenci toplam 258 öğrenci vardır 1 kademe 138, 2 kademe 120 öğrenci olup toplam 258 öğrencidir Taşımalı öğrenci sayımız 88 Erkek, 67 Kız olup, 155 öğrencidir Başarı durumu normaldir Anasınıfında 7 Erkek, 8 Kız öğrenci olup, toplam 15 öğrenci vardır Bilgi Teknolojisi sınıfımız öğrencilerimizin şehirler arası ve Milletler arası bilgiye erişmeleri için İnternet bağlantısı hizmet vermektedir
Bina ile ilgili sorunlar : Okul binası yetersiz olduğundan, eski okul binamız gerekli tadilat yaptırılarak 1 2 3 sınıf ve anasınıfı eğitim-öğretimini o binamızda sürdürmektedir
Öğretmen ihtiyacı :Türkçe
Diğer personelle ilgili sorunlar : 1 adet Yrd Hiz ihtiyacımız vardır
Cevizli İlköğretim Okulu Antalya Akseki İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cevizli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cevizli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cevizli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Cevizli İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: CEVİZLİ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Atatürk Mahallesi M Akif Ersoy Cad No:14 Cevizli Akseki-Antalya
Telefon Numarası: 2426883010
Faks Numarası: 2426883010
E-mail Adresi :345617@meb k12 tr
Web Adresi :www cevizliio meb k12 tr
biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|