Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akseki, antalya, cevizli, ilköğretim, okulu

Cevizli İlköğretim Okulu Akseki Antalya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cevizli İlköğretim Okulu Akseki Antalya

Cevizli İlköğretim Okulu Hakkında - Cevizli İlköğretim Okulu Tanıtım - Cevizli İlköğretim Okulu Resimleri - Cevizli İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri

MİSYONUMUZ : Biz Cevizli İlköğretim Okulu olarak,

1 Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak,

2 Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak,

3 Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek,

4 Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetiştirmek,

5 Okulumuzun eğitim çalışanlarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek,

6 Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak ,

7 Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi-yöneticilerimizi ve velilerimizi 21yüzyıla hazırlamak, için VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ

VİZYONUMUZ : Biz Cevizli İlköğretim Okulu olarak istiyoruz ki,

1Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin Herkes, (Öğretmen–Öğrenci–Yönetici– Veliler) insan yaşamının sürekli bir öğrenme yenilenme ve gelişme süreci içinde geçtiğini bilsin

2Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin Bizlere inansın, destek olsun

3Okulumuzda, hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın

4Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasınlar ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın

5Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın

6Okul ortamında ve her yerde, herkes “kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama” ilkesine uysun

7Bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgileri kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın

8 Bilgi teknolojisini kullanmak öğretmen ve öğrencilerimiz için geçerli amaç olsun

98sınıftan mezun olacak öğrencilerimizin en az 1’i Fen Liselerine, 5’si Anadolu Liselerine, 3’ü Anadolu Öğretmen Liselerine, diğer öğrencilerimiz ise meslek liselerine girebilsin

10 8sınıftan mezun öğrencilerimizin hepsi bir ortaöğretim kurumuna girsin, mezun olsun, yüksek öğrenimini tamamlayarak hayata atılsın ve başarılı olsun

Okulumuz Cevizli İlkokulu ve Cevizli Orta okulunun birleştirilmesi ile 1993-1994 öğretim yılında Cevizli İlköğretim Okulu olarak eğitime açıldı Eğitim-Öğretim 1975 yılında açılan Cevizli Ortaokulu binasında devam etmektedir Ayrıca eski Okul binamızın İl Milli Eğitim Müdürlüğünün tahsis ettiği ödenekle onarımı yaptırılarak Okul öncesi sınıfımız ile 123 sınıflarımız 2002-2003Eğitim-öğretim yılında sözü edilen binada eğitim ve öğretimlerine devam etmektedirler Okulumuz 3 beldenin,11 köyün öğrencilerinin taşıma merkezi olup, öğle yemekleri sıcak olarak ihaleyi alan yüklenici müteahhit tarafından yaptırılıp yedirilmektedir

Derslik sayısı : Eski binamızda 4 derslik, yeni binamızda ise 5 derslik olup,toplam 9 dersliğimiz mevcuttur
Laboratuar sayısı: 1 adet
Kütüphane: 1
Tekn Tasarım Atölyesi:1
Depo araç odası: 1
Bilgi Teknoloji sınıfı: 1 “
İdari odalar:Yeni binamızda 2 adet, eski binamızda l adet (Toplam 3 adet) idari oda, 1 adet yeni binada,1 adet eski bina(toplam 2 adet) öğretmenler odası, 1 adet büro, 1 adet hizmetli odası vardır
Arşivler: 1 Adet
Spor salonu ve odası : Yok
Diğer sosyal faaliyet için ayrılan yerler: Yok
Bahçenin alanı:4500 M2 (2000 M2 inşaat alanı)
Bahçenin ağaçlandırılması, çiçeklendirilmesi ve korunması: Yapılmıştır Etrafında ihata duvarı vardır
Binaların kimler tarafından yapıldığı: İlköğretim okul binaları Bakanlığımız tarafından yapılmıştır

Müdür sayısı: 1 Adet Müdür Vekili

Müdür Yard Sayısı : 1

Öğretmenler Branşlarına göre sayısı :

İngilizce-1
Matematik -1
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi - 1
Bilişim Teknolojileri - 1
Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni - 1
Okul Öncesi -1
Sınıf öğretmeni - 5
Fen ve Teknoloji - 1
Sosyal Bilgiler - 1
Türkçe - 1 (Cevizli Kaya Özen Lisesi Görevlendirme)
Beden Eğitimi -1 (MüdYrd)
Memur - 1

Öğrenci sayıları ve başarı durumları: 2008-2009 öğretim yılında okulumuzda 147 Erkek öğrenci, 111 Kız öğrenci toplam 258 öğrenci vardır 1kademe 138, 2kademe 120 öğrenci olup toplam 258 öğrencidir Taşımalı öğrenci sayımız 88 Erkek, 67 Kız olup, 155 öğrencidir Başarı durumu normaldir Anasınıfında 7 Erkek, 8 Kız öğrenci olup, toplam 15 öğrenci vardır Bilgi Teknolojisi sınıfımız öğrencilerimizin şehirler arası ve Milletler arası bilgiye erişmeleri için İnternet bağlantısı hizmet vermektedir

Bina ile ilgili sorunlar : Okul binası yetersiz olduğundan, eski okul binamız gerekli tadilat yaptırılarak 123sınıf ve anasınıfı eğitim-öğretimini o binamızda sürdürmektedir

Öğretmen ihtiyacı :Türkçe

Diğer personelle ilgili sorunlar : 1 adet YrdHizihtiyacımız vardır
Cevizli İlköğretim Okulu Antalya Akseki İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cevizli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cevizli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cevizli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Cevizli İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: CEVİZLİ İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Atatürk Mahallesi MAkif Ersoy CadNo:14 Cevizli Akseki-Antalya

Telefon Numarası: 2426883010

Faks Numarası: 2426883010

E-mail Adresi :345617@mebk12tr

Web Adresi :wwwcevizliiomebk12tr

biz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com