|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, çankaya, ilköğretim, kemal, mimar, okulu |
![]() |
Mimar Kemal İlköğretim Okulu Çankaya Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mimar Kemal İlköğretim Okulu Çankaya AnkaraMimar Kemal İlköğretim Okulu Hakkında - Mimar Kemal İlköğretim Okulu Tanıtım - Mimar Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Mimar Kemal İlköğretim Okulu İletişim Tarihçemiz Okulumuz Çankaya İlçesine bağlı olup A Bloğu 1 ![]() ![]() Mimar Kemalettin Bey tarafından projesi çizilmiş olup yapım proje mimarı tarafından uygulanmıştır ![]() Bu bina, tarihi eserler kapsamına alınmış , Anıtlar Yüksek Kuruluna bağlanmıştır ![]() B-Blok olan 2 ![]() hizmete sunulmuştur Her iki binada 1963 yılına kadar Mimar Kemal İlk Okulu adıyla eğitim ve öğretime devam etmiştir ![]() Kocatepe Camii civarına Mimar Kemal Orta Okulu Olarak taşınmıştır ![]() B blok Ergenekon ilkokulu adı altında bağımsız müdürlük haline getirilmiştir ![]() 26 Kasım 1983 yılında Milli Eğitim Bakanlığı aynı bahçe içerisinde iki ayrı müdürlük bulunmasını sakıncalı bulup Mimar Kemal İlk Okulu adı altında birleştirmiştir ![]() 1994-1995 Eğitim Öğretim Yılında okulumuz bugünkü adını almıştır ![]() İLETİŞİM Yüksel Caddesi No: 18 Kızılay - ANKARA Tel: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() Faks: 0 ![]() ![]() kaynak:mimarkemalio ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|