|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dumlupınar, eskişehir, ilköğretim, okulu, tepebaşı |
![]() |
Dumlupınar İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dumlupınar İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirDumlupınar İlköğretim Okulu Hakkında - Dumlupınar İlköğretim Okulu Tanıtım - Dumlupınar İlköğretim Okulu Resimleri - Dumlupınar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Dumlupınar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1920-1921 yılında Odunpazarı semtinde şimdiki Malhatun İlköğretim Okulu 'nun bulunduğu yerde Samsa Çavuş İlkokulu adıyla öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdiki Okul binasının bulunduğu yerde lületaşı ticareti ve ihracatı ile uğraşan Ermeni asıllı Agopyan Efendi'ye ait büyükçe bir ev ve diğer ermeni evleri vardı ![]() ![]() ![]() ![]() Ermenilerin yurdumuzu terk etmesi ile hazineye ve şahıslara intikal eden evler kamulaştırılarak okul arsası olarak temin edilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1940 yılında 1997-1998 öğretim yılına kadar 5 sınıflı Dumlupınar İlkokulu olarak eğitim öğretime devam etmiş olup, bu süre içinde 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1936 yılından itibaren okulumuzda; Müdürler ve Müdür Yardımcıları Abdulkadir Tefik (1936-1940) Refik COŞKUNER (1940-1951) Emin ERTOK (1951-1970) Hikmet AYTÖRE (1970-1989) Hasan İNCE (1989-1994) Memduh ŞEN (1994- ![]() ![]() ![]() Ramazan ÖTERKUŞ Müd ![]() ![]() Murat KURŞUN Müd ![]() ![]() Emir Emrullah ERARSLAN Müd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serap Ekici Müd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dumlupınar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2222301711 Okulun Faksı: 2222309898 Okulun Adresi: HOŞNUDİYE MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://dumlupinario26 ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: dumlupinar ![]() ![]() Okulun Müdürü: Memduh ŞEN Okulun Öğretmen Sayısı: 36 Okulun Öğrenci Sayısı: 800 Okulun Derslik Sayısı: 14 Okulun Ulaşım Bilgileri: İstasyon Caddesi'nin üzerindeki İstasyon Parkı'nın tam karşısında bulunan okulumuza; İsmet İnönü-1 durağında inerek tramvayla, İstasyon Parkı'nda inerek hem 5-27-54 numaralı otobüslerle hem de 19 ve 23 numaralı minübüslerle ve İstasyon'da inerek kırmızı 16 numaralı minibüsle rahatça ulaşılabilmektedir ![]() ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Dumlupınar İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|