08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kavak İlköğretim Okulu Merkez Ağrı
Kavak İlköğretim Okulu Hakkında - Kavak İlköğretim Okulu Tanıtım - Kavak İlköğretim Okulu Resimleri - Kavak İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri
1945 tarihinde imece usulüyle yapılan 5 derslikli ilkokul 1946 yılında eğitim öğretime başladı Öğrenci fazlalığı nedeniyle 1948 yılında aynı bahçe içerisine 3 derslikli yeni bir bina yapıldı Ayrıca ortaokul binası olmadığından 1985 yılında kasaba dâhilinde Kavak Ortaokulu bir evde hizmet görmeye başlamıştır Kasabada öğrenci mevcudu fazla olması ve ortaokulun bir evde hizmet vermesi kasabaya yeni bir okul yapılmasını mecbur kıldı 1986 yılında Milli Eğitim Gençlik ve Spor Müdürlüğü, belediye ve halkın işbirliği ile 3 katlı 14 derslikli yeni bir bina yapıldı Aynı yıl içerisinde ortaokul bu binanın bir bölümüne alınarak ayrı bir müdürlük olarak eğitim öğretime devam etti 1988/1989 öğretim yılı sonlarında Kavak İlkokulu ve ortaokulu Kavak İlköğretim Okulu olarak tek müdürlük adı altında birleştirildi Halen Kavak İlköğretim Okulu olarak eğitim-öğretime devam etmektedir
Kavak İlköğretim Okulu Ağrı Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kavak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kavak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kavak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kavak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KAVAK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Kavak Köyü
E-mail Adresi :Bilgi Yok
Web Adresi :http://kavakilkogretim info/tarihce3 aspx
biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|