Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alptekin, ankara, çankaya, ilköğretim, okulu, salih

Salih Alptekin İlköğretim Okulu Çankaya Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Salih Alptekin İlköğretim Okulu Çankaya Ankara

Salih Alptekin İlköğretim Okulu Hakkında - Salih Alptekin İlköğretim Okulu Tanıtım - Salih Alptekin İlköğretim Okulu Resimleri - Salih Alptekin İlköğretim Okulu İletişim

VİZYONUMUZ

Salih Alptekin İlköğretim Okulu olarak vizyonumuz; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün ilke ve inkılâplarını rehber edinerek, Öğrenci arkadaşlarımızın Eğitim-öğretim, spor, kültürel ve bilimsel yaşamlarının zenginleştirilmesi ve geliştirilmesi hususunda, öğrencilerimizin genel sorunlarının yönetim birimleri ile birlite işbirliği içerisinde çözülmesidir

MİSYONUMUZ

Salih Alptekin İlköğretim Okulu olarak misyonumuz; ana okulu, ilkokul ve de ortaokul programlarında kayıtlı öğrencilerin eğitim-öğretim, spor ve kültürel ihtiyaçlarının karşılanması ve geliştirilmesi hususunda, Atatürk ilke ve inkılâplarını kendimize rehber edinerek, okulumuzun yönetim organlarıyla etkili bir iletişim kurarak öğrencilerin beklenti ve isteklerini gerçekleştirebilmek ve öğrencilerin eğitim öğretim konusundaki kararlara katılımını sağlamaktır Salih Alptekin öğrencileri ulusal ve uluslararası platformda örnek taşıyacak nitelikte en iyi şekilde temsil etmektir

FOTOGRAFLAR

http://wwwsalihalptekink12tr/galeri/

İletişim

Adres : Selimiye Caddesi No:6 YAyrancı Çankaya / ANKARA

Telefon : 0312 426 80 02 - 468 46 98

E-posta : salihalpio@mynetcom

kaynak:salihalptekink12tr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com