|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adana, ilköğretim, kısacık, lutfıye, okulu, seyhan |
![]() |
Lutfıye Kısacık İlköğretim Okulu Seyhan Adana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lutfıye Kısacık İlköğretim Okulu Seyhan AdanaLutfıye Kısacık İlköğretim Okulu Hakkında - Lutfıye Kısacık İlköğretim Okulu Tanıtım - Lutfıye Kısacık İlköğretim Okulu Resimleri - Lutfıye Kısacık İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Okulumuz 1963 yılında Lütfiye Kısacık İlkokulu olarak eğitim-öğretim hayatına başladı ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz Adana ili Seyhan ilçesi Gazipaşa mahallesindedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1997 yılında 8 yıllık ilköğretim okulu olan okulumuz adını Lütfiye Kısacık İlköğretim okulu olarak değiştirmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzdan mezun çok sayıda öğrencimiz şu anda devletimizin çeşitli kademelerinde ülkemize hizmet vermektedir ![]() Lutfıye Kısacık İlköğretim Okulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / SEYHAN Adı: LUTFIYE KISACIK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Gazi Paşa Mh ![]() ![]() Telefon Numarası: 3224533451 Faks Numarası: 3224594263 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|