Dr. Sadık Ahmet İlköğretim Okulu Karaman |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dr. Sadık Ahmet İlköğretim Okulu KaramanKaraman Dr Sadık Ahmet İlköğretim Okulu Hakkında - Dr Sadık Ahmet İlköğretim Okulu Tanıtım - Dr Sadık Ahmet İlköğretim Okulu Resimleri - Dr Sadık Ahmet İlköğretim Okulu İletişim![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : Dr Sadık Ahmet İlköğretim OkuluADRESİ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :Ziya Gökalp Mh 861 Sk No:13 KARAMANTELEFON NUMARASI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : 0 338 213 85 26 - 0 338 213 85 99![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : drsadikahmetilkogretim@hotmail comWEB ADRESİ……………… : http://www drsadikahmet70 meb k12 tr/SEVİYE – ÖĞRETİM ŞEKLİ: İlköğretim – normal öğretim AMAÇLARI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :Türk Milli Eğitimin Genel Amaçları doğrultusunda öğrencileri:1- Atatürk İlke Ve İnkılaplarına bağlı; Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi, ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren ; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren yurttaşlar olarak yetiştirmek; 2-Beden, zihin, ahlak ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş kişiler olarak yetiştirmek; 3-İlgi, istibdat ve kabiliyetlerini geliştirerek birlikte iş yapma alışkanlığı kazandırmak ![]() biz - www meb gov tr
|
|
|
|