|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ereğli, ilköğretim, kemal, konya, namık, okulu |
![]() |
Namık Kemal İlköğretim Okulu Konya Ereğli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namık Kemal İlköğretim Okulu Konya EreğliNamık Kemal İlköğretim Okulu Hakkında - Namık Kemal İlköğretim Okulu Tanıtım - Namık Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Namık Kemal İlköğretim Okulu İletişim Konya Ereğli Namık Kemal İlköğretim Okulu Konya Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Namık Kemal İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuzun temeli 20 Aralik 1963 tarihinde ilçemizin Namik Kemal Mahallesinde Merhum Rifat ABAY' in vereselerine ait olan arsada Kaymakam Sayin Sebahattin DOKUZOGUZ, Ilkögretim Müdürü Mehmet SISIK, Namik Kemal Ilkokulu Yaptirma derneginden Sayin Alaaddin SAYIN, Mehmet TOSUN, Seceattin SEKERCI, Bayram Ali Paçali tarafindan atilmistir ![]() Okulumuzun insaati devlet-vatandas isbirligi sayesinde 1964 yilinda bitirilerek 1964 - 1965 Egitim - Ögretim yilinda faaliyete açilmistir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz Ilçe Milli Egitim Müdürlügünün 14 Agustos 1991 ve 715/6578 sayili yazilari ile Ilkögretim Kurumuna dönüstürülerek II ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul müdürünün 2000 yilinda degismesiyle yeni girisimler baslamistir ![]() ![]() ![]() Bu protokole göre, insaatin teknik sorumlusu Okul - Aile Birligi Baskani Belediye Imar Isleri Insaat Mühendisi Yakup GÖKÇE ve Okul-Aile Birligi üyesi –o dönem Hal Müdürlügü yapan- Saim GÖKÇE ile Okul Müdürü Saban MENEN taahhüt ettikleri su basmani seviyesini tamamlayip, Milli Egitim Müdürlügüne teslim ettiler ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun yapilis sürecinde yerel yönetimlerin (Belediyemiz) , hayirsever kisi ve kuruluslarin büyük destegi olmus ve okulun tarihine geçmislerdir ![]() ![]() Bugün okulumuz 25 derslik, yaklasik 850 ögrenci ve 38 personeli ile gelecege basari ve umutla bakmaktadir ![]() Namık Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / EREĞLİ Adı: KONYA EREĞLİ NAMIK KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: NAMIK KEMAL MAH Telefon Numarası: 3327131625 Faks Numarası: 3327104041 E-mail Adresi: 256542@meb ![]() ![]() Web Adresi: - Namık Kemal İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|