|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| 80yıl, çeşme, çiftlik, ilköğretim, izmir, okulu |
80.Yıl Çiftlik İlköğretim Okulu Çeşme İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
80.Yıl Çiftlik İlköğretim Okulu Çeşme İzmir80 Yıl Çiftlik İlköğretim Okulu Hakkında - 80 Yıl Çiftlik İlköğretim Okulu Tanıtım - 80 Yıl Çiftlik İlköğretim Okulu Resimleri - 80 Yıl Çiftlik İlköğretim Okulu İletişim Yıl Çiftlik İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :Okulumuz Cumhuriyet'in kuruluş yılı olan 1923 yılında eğitim-öğretime başlamıştır ![]() İki derslik bu binanın eğitim-öğretime yetersiz olduğu görüldüğünden, 1978 yılında 3 derslik ek bina yapılarak eğitim-öğretime sunulmuştur Bu bina 5 sınıflı olarak hizmet vermiştir![]() 2007 yılında özel idare tarafından yapımına başlanan 10 derslik yeni bina tamamlanarak 2007-2008 eğitim öğretimine açılmış ve 2009 - 2010 öğretim yılında 2 derslikli Müşerref BİRSESLİ anaokuluna kavuşmuştur 80 Yıl Çiftlik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :İlçesi : Çeşme Okul Adresi : Çiftlik İlköğretim Okulu -Çiftlik Çeşme İzmir Okul Telefonu : 0 232 722 11 47Okul Faks : 0 232 Okul Web Sitesi : http://80yilciftlikioo meb k12 tr/Okul E-Mail : 637079@meb k12 tr Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 80 Yıl Çiftlik İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|