|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, hafize, hakkı, ilköğretim, kemer, okulu, saygan, sayganhacı |
![]() |
Hakkı Saygan-Hacı Hafize Saygan 3 İlköğretim Okulu Kemer Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakkı Saygan-Hacı Hafize Saygan 3 İlköğretim Okulu Kemer AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Hakkı Saygan-hacı Hafize Saygan 3 İlköğretim Okulu Hakkında - Hakkı Saygan-hacı Hafize Saygan 3 İlköğretim Okulu Tanıtım - Hakkı Saygan-hacı Hafize Saygan 3 İlköğretim Okulu Resimleri - Hakkı Saygan-hacı Hafize Saygan 3 İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri - Antalya Kemer İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri OKULUMUZUN TARİHÇESİ Yazdır E-posta Antalya ili Kemer İlçemizde Yeni Mahalle Akdeniz Caddesi mevkiinde bulunan okulumuz 2004 yılında eğitim ve öğretime açılmıştır ![]() Okulumuz hayırsever vatandaşlarımız Merhum Hakkı SAYGAN ve eşi Hacı Hafize SAYGAN tarafından yaptırılarak Milli Eğitim Bakanlığına hibe edilmiştir ![]() Kendilerini rahmet ve şükranla anıyoruz ![]() Hacı Hafize SAYGAN Hakkı SAYGAN VİZYONUMUZ Eğitim ezberden uzaktır Öğrenim yaparak ve yaşayarak gerçekleşir ![]() Eğitim öğrenci merkezlidir ![]() Verilen ödevler proje bazlıdır ![]() Başarı için iş birliği çok önemlidir ![]() Okulumuz A Tipi Eğitim Kurumu olup okulumuzda yüksek seviyede eğitim verilmektedir ![]() AMAÇLARIMIZ BAŞARILARIMIZ Hakkı Saygan-hacı Hafize Saygan-3 İlköğretim Okulu Antalya Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / KEMER Adı: HAKKI SAYGAN-HACI HAFİZE SAYGAN-3 İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YENİ MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2428144009 Faks Numarası: 2428144009 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Hakkı Saygan Hacı Hafize Saygan 3 İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|