Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
antalya, ilköğretim, kemer, mustafa, okulu, rüştü, tuncer

Mustafa Rüştü Tuncer İlköğretim Okulu Kemer Antalya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mustafa Rüştü Tuncer İlköğretim Okulu Kemer Antalya

Antalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Mustafa Rüştü Tuncer İlköğretim Okulu Hakkında - Mustafa Rüştü Tuncer İlköğretim Okulu Tanıtım - Mustafa Rüştü Tuncer İlköğretim Okulu Resimleri - Mustafa Rüştü Tuncer İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri - Antalya Kemer İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri

Okulumuzun Tarihçesi
Okulumuzun eski binası 1968 yılında 3 derslikle eğitim-öğretime açılmıştırDaha sonraki yıllarda ek derslikler yapılarak 8 dershaneye ulaşmıştır
Eski binanın fiziki olarak yetersiz olması nedeniyle Kaymakamımız sayın Nazmi GÜNLÜ’nün girişimleri ile başlatılan,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Yılmaz KAVAK ve o dönem İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olan sayın Turan ANATÜRK’ün çalışmaları sonucunda; hayırsever vatandaş Mustafa Rüştü TUNCER bey tarafından 16 derslik,3 atölye,2 labaratuvar,2 idare odası,2 memur odası,çok amaçlı salon,kantin,oyun alanı ve anasınıfının bünyesinde olduğu 3705 metrekarelik alana yeni binamız yapılmıştırOkul yerini Mehmet MİNTA,Hasan MİNTA,Nahit MİNTA,İsmail MİNTA,Fethiye MİNTA,Fatma MİNTA,Mediha MİNTA,Mustafa MİNTA,Ali MİNTA,Yusuf MİNTA,Cahit MİNTA,Mehmet Emin MİNTA,Mesut MİNTA,Ahmet Oğuz MİNTA,Mehmet MİNTA,Aziz NALCI ve Arslanbucak Köyü tüzel kişiliği bağışlamıştır
Hayırsever Mustafa Rüştün TUNCER 1943 doğumlu olup halen Kemer’de çiftçilikle uğraşmaktadır

Mustafa Rüştü Tuncer İlköğretim Okulu Antalya Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mustafa Rüştü Tuncer İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mustafa Rüştü Tuncer İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mustafa Rüştü Tuncer İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Mustafa Rüştü Tuncer İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: MUSTAFA RÜŞTÜ TUNCER İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Arslanbucak Mah07980/Kemer/Antalya

Telefon Numarası: 2428142367

Faks Numarası: 2428142367

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: OKULUMUZUN SİTESİNE HOŞ GELDİNİZ

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com