|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, ilköğretim, kemer, mustafa, okulu, rüştü, tuncer |
![]() |
Mustafa Rüştü Tuncer İlköğretim Okulu Kemer Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mustafa Rüştü Tuncer İlköğretim Okulu Kemer AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Mustafa Rüştü Tuncer İlköğretim Okulu Hakkında - Mustafa Rüştü Tuncer İlköğretim Okulu Tanıtım - Mustafa Rüştü Tuncer İlköğretim Okulu Resimleri - Mustafa Rüştü Tuncer İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri - Antalya Kemer İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri Okulumuzun Tarihçesi Okulumuzun eski binası 1968 yılında 3 derslikle eğitim-öğretime açılmıştır ![]() ![]() Eski binanın fiziki olarak yetersiz olması nedeniyle Kaymakamımız sayın Nazmi GÜNLÜ’nün girişimleri ile başlatılan,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Yılmaz KAVAK ve o dönem İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olan sayın Turan ANATÜRK’ün çalışmaları sonucunda; hayırsever vatandaş Mustafa Rüştü TUNCER bey tarafından 16 derslik,3 atölye,2 labaratuvar,2 idare odası,2 memur odası,çok amaçlı salon,kantin,oyun alanı ve anasınıfının bünyesinde olduğu 3705 metrekarelik alana yeni binamız yapılmıştır ![]() ![]() Hayırsever Mustafa Rüştün TUNCER 1943 doğumlu olup halen Kemer’de çiftçilikle uğraşmaktadır ![]() Mustafa Rüştü Tuncer İlköğretim Okulu Antalya Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / KEMER Adı: MUSTAFA RÜŞTÜ TUNCER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Arslanbucak Mah ![]() Telefon Numarası: 2428142367 Faks Numarası: 2428142367 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: OKULUMUZUN SİTESİNE HOŞ GELDİNİZ Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|