Temelli İlköğretim Okulu Maçka Trabzon |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Temelli İlköğretim Okulu Maçka TrabzonTemelli İlköğretim Okulu Hakkında - Temelli İlköğretim Okulu Tanıtımı - Temelli İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Temelli İlköğretim Okulu Resimleri Temelli İlköğretim Okulu Trabzon Maçka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Temelli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Temelli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Temelli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Temelli İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MAÇKA Adı: TEMELLİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Temelli Köyü Telefon Numarası: 4625231121 Kurumun Misyonu : Bütün öğrencilerin ilgi istek ve ihtiyaçları doğrultusunda kişiliklerini bir bütün olarak geliştirmelerine fırsat vermek, bilgili ve becerili birey olarak yetişmelerine fırsat vermek Kurumun Vizyonu: Sevgi, saygı ve güven ortamında araştırıp öğrenmeyi ortak sorumluluk edinmiş bilgi toplumunun insanını yetiştirmek Her öğrencinin öğrenmesine fırsat vermek ![]() Kaynak :trabzon meb gov tr
|
|
|
|