|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| amasya, ilköğretim, okulu, taşova, yaylasaray |
Yaylasaray İlköğretim Okulu Taşova Amasya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaylasaray İlköğretim Okulu Taşova AmasyaAmasyadaki İlköğretim Okulları Hakkında - Yaylasaray İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yaylasaray İlköğretim Okulu Hakkında - Amasya Taşova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yaylasaray İlköğretim Okulu Resimleri Yaylasaray İlköğretim Okulu Taşova Vizyon Toplumla barışık, cehaletten kurtulmuş, bilgili kültürlü, geçmişini ve geleceğini iyi kavrayan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı güçlü nesiller yetiştirmektir Misyon BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN KENDİ İLGİ VE YETENEKLERİNİN FARKINA VARMALARINI,ONLARA BİLGİLİ,BECERİLİ,KENDİ BİREYSEL ÖZELLİKLERİNİN FARKINDA OLAN,KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK VE ONLARA 21 YÜZYILDA GELİŞEN GEREKSİNİMLERİNE YANIT VERECEK BECERİLER KAZANDIRMAK İÇİN VARIZ EĞİTİM ÖĞRETİM DURUMU HİZMETE GİRİŞ YILI 1942 ÖĞRETİM ŞEKLİ normal İDARECİ SAYISI 0 ÖĞRETMEN SAYISI 5 YARDIMCI PERSONEL SAYISI 0 ŞUBE SAYISI 5 DERSLİK SAYISI 5 KIZ ÖĞRENCİ SAYISI 38 ERKEK ÖĞRENCİ SAYISI 33 TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISI 71 LOJMAN VE BARINMA İMKANLARI : 3 lojman var İLÇE TAŞOVA KURUM KODU 746316 KURUM ADI Yaylasaray İlköğretim Okulu TELEFON 3583634242 FAKS 3583634242 E - POSTA yaylasarayilkogretimokulu@myne t comADRES YAYLASARAY KÖYÜ TAŞOVA / AMASYA Yaylasaray İlköğretim Okulu Amasya Taşova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yaylasaray İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yaylasaray İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yaylasaray İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Yaylasaray İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / TAŞOVA Adı: YAYLASARAY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YAYLASARAY KÖYÜ ![]() Telefon Numarası: 3583634242 Faks Numarası: 3583634242 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|