|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| akdeniz, antalya, fakçosağhashasilköğretim, merkez, okulu, ünvtıp |
Akdeniz Ünv.Tıp Fak.Ço.Sağ.Has.Has.İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Akdeniz Ünv.Tıp Fak.Ço.Sağ.Has.Has.İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Akdeniz Ünv tıp Fak Ço Sağ Has Has ilköğretim Okulu Hakkında - Akdeniz Ünv tıp Fak Ço Sağ Has Has ilköğretim Okulu Resimleri - Akdeniz Ünv tıp Fak Ço Sağ Has Has ilköğretim Okulu Bilgileri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim BilgileriAkdeniz Ünv tıp Fak Ço Sağ Has Has ilköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Akdeniz Ünv tıp Fak ço sağ has has ilköğretimo öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Akdeniz Ünv tıp Fak ço sağ has has ilköğretimo resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Akdeniz Ünv tıp Fak ço sağ has has ilköğretimo öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Akdeniz Ünv tıp Fak ço sağ has has ilköğretimo öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: AKDENİZ ÜNV TIP FAK ÇO SAĞ HAS HAS İLKÖĞRETİMOAdresi: Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ilköğretimi Telefon Numarası: 2422278336 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:Bilgi Yok Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|