Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atatürk, ilköğretim, nevşehir, okulu, ürgüp

Atatürk İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Atatürk İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp İletişim - Atatürk İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu

Atatürk İlköğretim Okulu toplam 1028 metrekarelik alana İsmail ÖZDEĞİRMENcinin bağışlaması ile 1969 yılında yapımına başlanmış ve 1970 yılının şubat ayında eğitim öğretime hazır hale getirilmiştir
1999 yılında ek bina yapımı ile kapalı alan 460 m2ye ulaşmış, 1 er şube ile eğitim öğretime devam etmektedir"
Misyonumuz: Bilgi Paylaştıkça çoğalır
Vizyonumuz :Hergün daha iyiye ulaşmak için birlikte çalışacağız

2007 Yılı OKS başarısı olarak ilçe,il ve Türkiye Ortalamalarının üstünde bir başarı kaydetmiş olup,Sportif Müsabakalarda bu yıl da dahil olmak üzere son beş yılın Yıldız Kızlar Voleybol İl birinciliğine sahiptir

Okulumuzda her şubeden birer sınıf bulunmakta olup,şu an ki norm kadro durumu itibari ile açık norm kadromuz yoktur
Fizik ve ders araç gereci yönünden kayda değer bir sıkıntımız bulunmamaktadır

Okulumuzda 5 Sınıf Öğretmeni,1 Anasınıfı Öğretmeni ve 4 Branş Öğretmeni vardırBu branşlar;Türkçe, Matematik, İngilizce ile Fen ve Teknoloji dersleri öğretmenleridir
Okul Müdürümüz; Uzman Öğretmen SnMustafa KILIÇ'tır
Dutlu Camii Mah Ürgüp
NEVŞEHİR
50400

Telefon: 0 384 341 41 75

kaynak :webrehberiz biz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com