Atatürk İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk İlköğretim Okulu Nevşehir ÜrgüpAtatürk İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp İletişim - Atatürk İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu ![]() Atatürk İlköğretim Okulu toplam 1028 metrekarelik alana İsmail ÖZDEĞİRMENcinin bağışlaması ile 1969 yılında yapımına başlanmış ve 1970 yılının şubat ayında eğitim öğretime hazır hale getirilmiştir ![]() 1999 yılında ek bina yapımı ile kapalı alan 460 m2ye ulaşmış, 1 er şube ile eğitim öğretime devam etmektedir "Misyonumuz: Bilgi Paylaştıkça çoğalır Vizyonumuz :Hergün daha iyiye ulaşmak için birlikte çalışacağız ![]() 2007 Yılı OKS başarısı olarak ilçe,il ve Türkiye Ortalamalarının üstünde bir başarı kaydetmiş olup,Sportif Müsabakalarda bu yıl da dahil olmak üzere son beş yılın Yıldız Kızlar Voleybol İl birinciliğine sahiptir ![]() Okulumuzda her şubeden birer sınıf bulunmakta olup,şu an ki norm kadro durumu itibari ile açık norm kadromuz yoktur ![]() Fizik ve ders araç gereci yönünden kayda değer bir sıkıntımız bulunmamaktadır ![]() Okulumuzda 5 Sınıf Öğretmeni,1 Anasınıfı Öğretmeni ve 4 Branş Öğretmeni vardır Bu branşlar;Türkçe, Matematik, İngilizce ile Fen ve Teknoloji dersleri öğretmenleridir![]() Okul Müdürümüz; Uzman Öğretmen Sn Mustafa KILIÇ'tır![]() Dutlu Camii Mah Ürgüp NEVŞEHİR 50400 Telefon: 0 384 341 41 75 kaynak :webrehberiz biz Atatürk İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp |
|
|
|