|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, dinçkan, gürcü, ilköğretim, kışla, okulu, ulubey, uşak |
Kışla Gürcü Dinçkan İlköğretim Okulu Bilgileri Ulubey Uşak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kışla Gürcü Dinçkan İlköğretim Okulu Bilgileri Ulubey UşakKışla Gürcü Dinçkan İlköğretim Okulu Hakkında - Kışla Gürcü Dinçkan İlköğretim Okulu Tanıtım - Kışla Gürcü Dinçkan İlköğretim Okulu Resimleri - Kışla Gürcü Dinçkan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kışla Gürcü Dinçkan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kışla Gürcü Dinçkan İlköğretim Okulu Uşak Ulubey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kışla Gürcü Dinçkan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kışla Gürcü Dinçkan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kışla Gürcü Dinçkan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kışla Gürcü Dinçkan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Kışla Gürcü Dinçkan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ulubey Okulun Telefonu: 276 786 60 03 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Kışla Kasabası Okulun Web Adresi: http://kislagurcudinckanioo meb k12 t r/Okulun E-Posta Adresi: kislagurcudinckan@gmail com Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kışla Gürcü Dinçkan İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|