![]() |
Ansızca İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ansızca İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmirAnsızca İlköğretim Okulu Hakkında - Ansızca İlköğretim Okulu Tanıtım - Ansızca İlköğretim Okulu Resimleri - Ansızca İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ansızca İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Ansızca İlköğretim Okulu İzmir-Ankara Karayolunun 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ansızca Köyü çevresi zeytinlik kirazlıklarla kaplıdır ![]() ![]() Okulumuz 1932 yılında iki derslikle öğretime açılmış, 1972 yılındaki onarımla 3 derslik, 1988 yılında yapılan ek derslikle 4 derslik, 1998 yılındaki tadilatla 5 derslik 1 müdür odası, 1 araç odası 1 depo olarak düzenlenmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 1200 Nüfusu bulunan Ansızca Köyü'nde bulunan öğrencilere en iyi şekilde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmeye çalışmaktadır ![]() Ansızca İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Kemalpaşa Okulun Telefonu: 2328720292 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Ansızca Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ansızca İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|