|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, dutluk, ilköğretim, mamak, okulu |
![]() |
Dutluk İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dutluk İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Mamak'taki İlköğretim Okulları Bilgileri - Dutluk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Dutluk İlköğretim Okulu Resimleri - Dutluk İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ İÇİN BELİRLENMİŞVE OKULUN MERKEZ ODAĞI OLAN EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMINI BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMESİNE KATKIDA BULUNACAK ŞEKİLDE UYGULAMAK,OKULUMUZU ETKİLİ OKUL HALİNE GETİREREK TÜM ÖĞRENCİLERİN BİLMELERİ VE YAPABİLMELERİ GEREKLİ TEMEL BECERİLERİN ÖĞRETİLMESİNİ SAĞLAYARAK OKULDA ÖĞRENMENİN KALİTESİNİ ARTTIRMAK, BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN SAHİP OLDUKLARI POTANSİYELİ ORTAYA ÇIKARMAK, GELİŞTİRMEK VE KENDİ KENDİNE ÖĞRENEN BİREYLER YETİŞTİRMEK ![]() VİZYONUMUZ TÜRK TOPLUMUNU ÇAĞDAŞ UYGARLIK DÜZEYİNİN ÜZERİNE ÇIKARACAK BİR YÖNETİM ANLAYIŞINI EĞİTİM SİSTEMİNE VE EĞİTİM KURUMLARINA TAŞIYAN, ÖRNEK BİR ÖNDER BİRİM OLMAK Dutluk İlköğretim Okulu Ankara Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / MAMAK Adı: DUTLUK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Dutluk Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 3123687053 Faks Numarası: 312370202 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - MAMAK - Dutluk İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|