Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, çivril, denizli, ilköğretim, kameroğlu, nevişet, okulu

Nevişet Kameroğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Çivril Denizli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nevişet Kameroğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Çivril Denizli

Nevişet Kameroğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Nevişet Kameroğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Nevişet Kameroğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Nevişet Kameroğlu İlköğretim Okulu İletişim

Nevişet Kameroğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz ilçe merkezinde 2 ilkokul olarak 1962 yılında DEVRİM İLKOKULU adı altında açıldı Altı derslik ve üç idare odası bulunan bina,vatandaş ve devlet işbirliği ile yapılmıştırHer geçen yıl öğrenci sayısının artması sebebiyle 1964 yılında binada tadilat yapılarak, wc’ler bina dışına bahçeye alındı 1980 yılında öğrenci sayısının fazlalığından sabahçı, öğleci şeklinde çift öğrenim yapıldı
23021983 tarihinde Bakanlığın aldığı kararla okulun adı DUMLUPINAR İLKOKULU olarak değiştirildi 1984 yılına kadar İlköğretim Müdürlüğü okulumuz bünyesinde çalışmalarını sürdürdü İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin kurulması ile başka bir binaya taşındı 1997-1998 eğitim-öğretim yılında sekiz yıllık ilköğretim zorunlu hale getirilince okul, DUMLUPINAR İLKÖĞRETİM adını aldıHer geçen yıl öğrenci sayısının artması sebebiyle mevcut binanın kuzey tarafına dört derslik yaptırıldı
Okulun mevcut derslikleri ihtiyaca cevap vermeyince 17 Ekim 2002 tarihinde Devlet üstün hizmet madalya sahibi Sayın Kadir Kameroğlu tarafından eşi Nevişet Kameroğlu adına okul yapımı için protokol imzalandı ve okulun adı NEVİŞET KAMEROĞLU İLKÖĞRETİM OKULU oldu
03122003 tarihinde yeni bina hizmete girdi 20 Ekim 2004 tarihinde Milli Eğitim Bakanı Doç Dr Hüseyin ÇELİK tarafından okulun açılışı yapıldı
Fiziki yönden iki ayrı binada eğitim ve öğretim yapılmaktadır A blok olarak belirtilen yeni binada 2 tane idare odası, 2 tane anasınıfı, öğretmenler odası, kütüphane, çok amaçlı salon, 10 tane derslik, 2 spor odası, kalorifer odası ve her katta kız, erkek wc’leri yer almaktadır
B blokta 10 tane derslik,1 rehberlik,1 spor odası, 2 çalışma odası, laboratuvar, arşiv, müze,kantin ve hizmetli odaları bulunmaktadır
Okulumuzda teknolojiden yararlanılarak eğitim ve öğretim yapılmaktadır Sosyal ve kültürel çalışmalara önem verilmektedir Veli, öğrenci ve öğretmenlerin gayret ve desteğiyle başarımız her yıl artarak devam etmektedir Öğretmenler olarak, bilgi birikimimizi öğrencilerle paylaşarak ülkemizdeki ve dünyadaki emsallerimizle yarışıp, ülkemizin en iyi okulu olmak için birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz

Nevişet Kameroğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çivril
Okulun Telefonu: 258 7131551
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://nevisetkameroglumebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Nevişet Kameroğlu İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com