|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çivril, denizli, ilköğretim, kameroğlu, nevişet, okulu |
![]() |
Nevişet Kameroğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Çivril Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nevişet Kameroğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Çivril DenizliNevişet Kameroğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Nevişet Kameroğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Nevişet Kameroğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Nevişet Kameroğlu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Nevişet Kameroğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilçe merkezinde 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun mevcut derslikleri ihtiyaca cevap vermeyince 17 Ekim 2002 tarihinde Devlet üstün hizmet madalya sahibi Sayın Kadir Kameroğlu tarafından eşi Nevişet Kameroğlu adına okul yapımı için protokol imzalandı ve okulun adı NEVİŞET KAMEROĞLU İLKÖĞRETİM OKULU oldu ![]() 03 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fiziki yönden iki ayrı binada eğitim ve öğretim yapılmaktadır ![]() ![]() B blokta 10 tane derslik,1 rehberlik,1 spor odası, 2 çalışma odası, laboratuvar, arşiv, müze,kantin ve hizmetli odaları bulunmaktadır ![]() Okulumuzda teknolojiden yararlanılarak eğitim ve öğretim yapılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Nevişet Kameroğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çivril Okulun Telefonu: 258 7131551 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://nevisetkameroglu ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Nevişet Kameroğlu İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|