|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çivril, denizli, emirhisar, ilköğretim, okulu |
![]() |
Emirhisar İlköğretim Okulu Bilgileri Çivril Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emirhisar İlköğretim Okulu Bilgileri Çivril DenizliEmirhisar İlköğretim Okulu Hakkında - Emirhisar İlköğretim Okulu Tanıtım - Emirhisar İlköğretim Okulu Resimleri - Emirhisar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Emirhisar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : İlkokul 1993 yılında Emircik-Balçıkhisar ilkokulu olarak başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Emirhisar Kasabası İlkokulu ve Ortaokulu valilik makamının 06 ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda birinci blok A diğer iki binanın olduğu yerde blok B olarak adlandırılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Binamızda ısınma sistemi olarak kömürlü kalorifer ile karşılanmaktadır ![]() Okulumuzda taşımalı öğrenci bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() Taşımalı öğrencilere ilçeden yemek gelip nöbetçi öğretmenler nezaretinde yedirilmektedir ![]() ![]() ![]() Emirhisar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çivril Okulun Telefonu: (258) 7118001- 7118007 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Emirhisar Kasabası Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 319894@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Necmettin KIVRAK Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Emirhisar İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|