Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, çivril, denizli, emirhisar, ilköğretim, okulu

Emirhisar İlköğretim Okulu Bilgileri Çivril Denizli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Emirhisar İlköğretim Okulu Bilgileri Çivril Denizli

Emirhisar İlköğretim Okulu Hakkında - Emirhisar İlköğretim Okulu Tanıtım - Emirhisar İlköğretim Okulu Resimleri - Emirhisar İlköğretim Okulu İletişim

Emirhisar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

İlkokul 1993 yılında Emircik-Balçıkhisar ilkokulu olarak başlamıştır Ortaokul 1974-1975 yılında öğretime başlamıştır 1988-1989 öğretim yılında ayrı bir yerde 8435 m² lik bir alan üzerine 254 m² lik bir bina yapılarak ortaokul bu yeni binada öğretime başlamıştır 1995 yılında ilköğretime dönüşülmesi sonucunda ortaokul binasının üzerine 1997 yılında ihalesi yapılarak 1998 yılında ikinci kat bitirilmiştir Bu bina yapılana kadar okulumuzda çiftli öğretime geçilmiştir

Emirhisar Kasabası İlkokulu ve Ortaokulu valilik makamının 06061995 tarih ve 311/15581 sayılı yazılarıyla iki okulun birleştirilmesi sonucunda Emirhisar İlköğretim Okulu’na dönüştürülmüştür Eğitim ve öğretime iki ayrı bahçede bulunan binalarda devam edilmektedir
Okulumuzda birinci blok A diğer iki binanın olduğu yerde blok B olarak adlandırılmaktadır B blok iki ayrı binada 1/A, 1/B, 2/A, 2/B, 3/A, 3/B, 4B, 5/A, 5/B ve Ana sınıfı öğretim görmektedir A blokta ise 4/A, 6/A, 6/B, 7/A, 7/B, 8/A ,8/B ve Bilişim teknoloji sınıflarında eğitim görmektedir Bodrumu ikiye bölerek yarısında kalorifer vardır Diğer kısmın bir bölümü arşiv odası olarak ayrılmış diğer kısmında ise iş eğitimi ve beden eğitimi dersi görülmektedir

Binamızda ısınma sistemi olarak kömürlü kalorifer ile karşılanmaktadır
Okulumuzda taşımalı öğrenci bulunmaktadır Okulumuzda 253 öğrenci birinci kademede 133 öğrenci de ikinci kademede ve 20 öğrencide Anasınıfı olmak üzerede toplam 406 öğrenci öğrenim görmektedir Okulumuza taşımalı gelen öğrenci sayıları şöyledir; Bucak köyünden 19, Karamanlı köyünden 15, Yalınlı köyünden 37, Seraserli köyünden 26, Tuğlu köyünden 27 olmak üzere toplam 406 öğrencinin 124’ü taşımalıdır
Taşımalı öğrencilere ilçeden yemek gelip nöbetçi öğretmenler nezaretinde yedirilmektedir Taşımalı gelen öğrencilere her gün nöbetçi öğretmenler teslim alır ve aynı şekilde teslim ederek köylerine düzenli şekilde gidip gelmeleri sağlanır

Emirhisar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çivril
Okulun Telefonu: (258) 7118001- 7118007
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Emirhisar Kasabası
Okulun Web Adresi: http://wwwemirhisarilkogretimmebk1 2tr/
Okulun E-Posta Adresi: 319894@mebk12tr
Okulun Müdürü: Necmettin KIVRAK
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : Dışı
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Emirhisar İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com