Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
balıkesir, bilgileri, burhaniye, hacı, ilköğretim, mustafa, müdüroğlu, okulu

Hacı Mustafa Müdüroğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Burhaniye Balıkesir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hacı Mustafa Müdüroğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Burhaniye Balıkesir

Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Burhaniye'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hacı Mustafa Müdüroğlu İlköğretimokulu Tanıtımı - Hacı Mustafa Müdüroğlu İlköğretimokulu Resimleri - Hacı Mustafa Müdüroğlu İlköğretimokulu Hakkında

Misyonumuz

Atatürk İlke ve İnkılâplarına, Anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı,
Türk Milletinin millî, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan,
Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen,
Sorumluluklarını bilen ve yerine getiren,
İnsan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan,
Hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip,
Bireysel yeteneklerini ve öğrenme stillerini dikkate alarak öğrenen, bilgili, becerili ve özgüvenli olan,
Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışı kazanan,
Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, saygın bir ortağı yapma gayreti olan bireyler olmalarını sağlamak için varız
İSTİYORUZ Kİ

Okulumuzda Sevgi, Saygı ve Hoşgörü herkesin ortak değeri olsun
Toplumsal yaşantımızın her alanında herkes hukukun üstünlüğüne inansın
Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin
Öğrenenler öğrendiklerini kendisi, ailesi, milleti ve tüm insanların yararı için kullansın
Okulumuzda öğrenen ve öğretenler değişime ve gelişime açık olsun
Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın
Okulumuzda her bireyin eşit olduğunu tüm veli, öğrenen ve öğretenler bilsin
Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın

Hacı Mustafa Müdüroğlu İlköğretimokulu Balıkesir Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hacı Mustafa Müdüroğlu İlköğretimokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hacı Mustafa Müdüroğlu İlköğretimokulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hacı Mustafa Müdüroğlu İlköğretimokulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Hacı Mustafa Müdüroğlu İlköğretimokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: HACI MUSTAFA MÜDÜROĞLU İLKÖĞRETİMOKULU

Adresi: ÖĞRETMENLER MAHALLESI MÜDÜROĞLU CADDESI NO:81

Telefon Numarası: 2664163195

Faks Numarası: 2664163195

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: BALIKESİR - BURHANİYE - HACI MUSTAFA MÜDÜROĞLU İLKÖĞRETİM OKULU

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com