Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eskişehir, ilköğretim, kasım, odunpazarı, okulu

24 Kasım İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

24 Kasım İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir

24 Kasım İlköğretim Okulu Hakkında - 24 Kasım İlköğretim Okulu Tanıtım - 24 Kasım İlköğretim Okulu Resimleri - 24 Kasım İlköğretim Okulu İletişim

24 Kasım İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1983 yılında Emek Ortaokulu adına inşa edilmiş olup 1983-1984 öğretim yılı ile 1985-1986 öğretim yılları arasında ortaokul olarak hizmet vermiştirOrtaokul olarak hizmet vermekte yeterli olmayışı nedeni ile 05091986 tarihinde 24 Kasım İlkokulu olarak eğitim öğretime devam etmiştir1986-1987 öğretim yılında öğrencilerini kendi çevresinde oturan Emek İlkokulu'na devam eden öğrencilerden almıştır332 öğrencisini ve gerekli öğretmenlerini Emek ilkokulu'ndan alan okulumuz 413 öğrenci ve 10 öğretmen ile eğitim öğretime devam etmiştirÖğrenci sayısının hızlı artışına ancak 1992-1993 öğretim yılında cevap verilmiştirOkulumuz, batı yönünde 612 m² alana oturan 8 derslikli 3 katlı ikinci ek bina yapılması ile ilköğretim okuluna dönüştürülmüş ,1993-1994 öğretim yılında 24 Kasım İlköğretim Okulu olarak unvan değişikliğine uğramıştır Halen iki binada müdür ,iki müdür yardımcısı ,22 öğretmen,17 derslik , 1 adet ana sınıfı , 1 adet Bilişim Teknoloji sınıfı ,1 adet projeksiyon sınıfı, 1 adet toplantı salonu ve 615 öğrenci ile eğitim öğretim hizmeti vermektedir

24 Kasım İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı
Okulun Telefonu: 2222509089
Okulun Faksı: 2222504603
Okulun Adresi: EMEK MAHÇETİNSOY SOKNO:51 Odunpazarı Eskişehir
Okulun Web Adresi: http://eskisehir24kasimmebk12tr
Okulun E-Posta Adresi: 327908@mebk12tr
Okulun Müdürü: Yaşar IRMAK
Okulun Ulaşım Bilgileri: 48 Numaralı Halk Otobüsü ve 15-25 Numaralı Minibüs
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

24 Kasım İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com