|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| akif, bilgileri, ersoy, ilköğretim, manisa, mehmet, okulu, soma |
Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri Soma Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri Soma ManisaMehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Tanıtım - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1986 yılında İlkokul olarak eğitim-öğretime başlamış, 1992-1993 öğretim yılı başından itibaren İlköğretim Okulu olarak eğitim-öğretime devam etmektedir ![]() Okulumuz, Atatürk Mahallesi, Rıfat Karaca Caddesi, Numara 82'de 4588 metrekarelik bir alan içerisinde kurulmuştur ![]() Okulumuzun inşaatı 1985 yılında başlayıp; 1986 yılında tamamlanmıştır Okulun arsasının 1500 metrekaresini mal sahibi Turan UYDAŞ adındaki hayırsever vatandaşımız hibe etmiştir 3088 metrekarelik bölümü Devlet tarafından 7,500,000TL karşılığı satın alınmıştır ilk olarak 3 katlı inşa edilen binada onbeş derslik vardır 1991 yılında yapılan dört katlı binada onbeş derslik vardır Okulumuz 1994 yılında kalorifer ile ısıtma sistemine kavuşmuştur![]() Şuanda tüm dersliklerimizde televizyon ve Vcd bulunup, derslerde gerekli görüldüğünde kullanılmaktadır Ayrıca dersliklerimizin tamamında, öğrencilerin kitaplarını ve ders araç-gereçlerini koyacakları kişisel dolapları vardır![]() Okulumuzda bir fen laboratuarı ve 15+1'er bilgisayardan oluşan iki bilgisayar laboratuarı vardır Derslerden sonra öğrencilerimiz bu laboratuarlarda araştırma çalışmaları yapabilmektedirler![]() Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Soma Okulun Telefonu: (236) 613 31 67 Okulun Faksı: (236) 612 20 12 Okulun Adresi: Atatürk Mahallesi Rıfat Karaca Caddesi No:45 Okulun Web Adresi: http://somamehmetakifersoy meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: mehmetae1@hotmail comOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|