|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağustos, eskişehir, ilköğretim, odunpazarı, okulu |
![]() |
30 Ağustos İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 30 Ağustos İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir30 Ağustos İlköğretim Okulu Hakkında - 30 Ağustos İlköğretim Okulu Tanıtım - 30 Ağustos İlköğretim Okulu Resimleri - 30 Ağustos İlköğretim Okulu İletişim ![]() 30 Ağustos İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : O 30 Ağustos İlköğretim Okulu Gültepe Mahallesi, Üniversite Evleri, Yenikent Mahallesi ve Büyükdere Mahallesinde ikamet eden çocuklarımızın eğitim yuvasıdır ![]() Eğitime Katkı Paylarına toplanan para ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaptırılan okulumuzun yapımı 21/06/1999 tarihinde tamamlanmış olup 2000 – 2001 eğitim öğretim yılında hizmete açılmıştır ![]() ![]() Okulumuzda normal öğretim yapılmakta olup 2 Anasınıfı Dersliği olmak üzere 32 derslik bulunmaktadır ![]() ![]() 30 Ağustos İlköğretim Okulu bina olarak her türlü imkan ve donanıma sahip büyük bir okuldur ![]() ![]() ![]() ÖĞRENCİLERİMİZE VERİLEN HİZMETLER * Öğrenci Servisleri * Öğle Yemeği * Spor Etkinlikleri * Rehberlik Hizmetleri * Yetiştirme Kursları * Halk Oyunları Kursu * Bilgi Yarışmaları 30 Ağustos İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222292805 Okulun Faksı: 2222392427 Okulun Adresi: GÜLTEPE MAH ![]() Okulun Web Adresi: http://otuzagustos ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 967456@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Haydar ARSLAN Okulun Ulaşım Bilgileri: 34 ve 37 nolu büyükşehir belediyesi ve 34 ve 37 nolu münibüsler okula ulaşmak için kullanılabilir Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 30 Ağustos İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|